Ερυθρός Αστέρας για Europa League: «Αν ο Θεός είναι μαζί μας...»

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μίλησε για τις ελπίδες του Ερυθρού Αστέρα να συνεχίσει στο Europa League.

Ερυθρός Αστέρας για Europa League: «Αν ο Θεός είναι μαζί μας...»

H βαριά ήττα (4-0) από την Τότεναμ έσβησε τα όνειρα των Σέρβων για πρόκριση στο Champions League και τώρα επικεντρώνουν την προσπάθειά τους για να πάρουν την 3η θέση και να συνεχίσουν στο Europa League.

Ερυθρός Αστέρας – Τότεναμ 0-4 : Τα highlights του αγώνα

O Bλάνταν Μιλόγεβιτς παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Τότεναμ και έδωσε το σύνθημα για την επόμενη μέρα του Ερυθρού Αστέρα που περιλαμβάνει και τον Ολυμπιακό.

«Έγκλημα» αν αποκλειστεί από τους Σέρβους

«Η Τότεναμ είναι ένα επίπεδο πάνω από μας. Δυστυχώς, τα χρήματα διαδραματίζουν όλο και μεγαλύτερο ρόλο στο ποδόσφαιρο. Η Μπάγερν, η Τότεναμ έχουν τη δυνατότητα να πάρουν όποιον παίκτη θέλουν, κάτι που δεν είναι δυνατό για μας».

«Δεν έχω τίποτα να κατηγορήσω τους παίκτες. Σε παιχνίδια όπως αυτά πολλά μπορούν να μάθουν. Έχουμε δύο ακόμα αγώνες. Ας προσπαθήσουμε να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε ώστε να παίζουμε στην Ευρώπη και την άνοιξη», δήλωσε ο Μιλόγεβιτς.

Από την πλευρά του ο 20χρονος Νιέγκος Πέτροβιτς δήλωσε: «Τώρα έχουμε τη Μπάγερν στο Μαρακανά, καθώς και τον Ολυμπιακό εκτός έδρας. Αν ο Θεός είναι μαζί μας, νομίζω ότι θα καλωσορίσουμε την άνοιξη στην Ευρώπη».