Το «έγκλημα» έγινε στο Βελιγράδι όχι στο Μόναχο

Το μεγάλο λάθος της φετινής του πορείας στον όμιλο ο Ολυμπιακός το έκανε στο Βελιγράδι και όχι στο Μόναχο με τη Μπάγερν.

Το «έγκλημα» έγινε στο Βελιγράδι όχι στο Μόναχο

Ναι, ο Ολυμπιακός δεν ήταν καθόλου καλός στο παιχνίδι με τη Μπάγερν. Ήταν άτολμος και ανύπαρκτος επιθετικά. Δεν τρόμαξε τη Μπάγερν, δεν της έβαλε δύσκολα και δεν την κράτησε πίσω από το κέντρο του γηπέδου ούτε για μία στιγμή. Κανείς δεν λέει το αντίθετο και το παραδέχτηκε και ο Πέδρο Μαρτίνς αυτό.

Από την άλλη είναι και λίγο παράλογο να στήνει κανείς στον τοίχο τον προπονητή για επιλογές που έκανε στην ενδεκάδα. Ο Πορτογάλος δεν μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό από τη στιγμή που ο Βαλμπουενά δεν ήταν πανέτοιμος για ένα τέτοιο παιχνίδι.

Και στο κάτω-κάτω το «έγκλημα» για τον Ολυμπιακό δεν έχει γίνει στο Μόναχο, αλλά στο Βελιγράδι. Εκεί έγινε το τεράστιο «έγκλημα» της φετινής πορείας της ομάδας του Πειραιά στη φάση των ομίλων του Champions League. Το ζήτημα για τους Πειραιώτες είναι να μην το πληρώσουν στο τέλος αυτό το λάθος που έκαναν σε ματς κόντρα σε έναν κατώτερο αντίπαλο όπως ήταν ο Ερυθρός Αστέρας.

Και η αγωνιστική είναι όλα τα λεφτά για τον Ολυμπιακό. Όταν οι «ερυθρόλευκοι» θα δοκιμάζονται στο Λονδίνο ο Αστέρας θα φιλοξενεί τη Μπάγερν Μονάχου που είναι αδιάφορη και έχει το μυαλό της στη Bundesliga.

Απλά το κακό για τον Ολυμπιακό ήταν πως δεν έδειξε λίγη παραπάνω τόλμη στο Μόναχο, αλλά και πάλι δεν είναι και τόσο απλό σε αυτό το γήπεδο και με αυτόν τον αντίπαλο. Αυτή τη στιγμή οι Πειραιώτες δεν έχασαν κάτι, δεν έπαθαν ζημιά, απλά εντόπισαν κάποια προβλήματα και αδυναμίες και καλούνται να τα λύσουν μέχρι τα επόμενα σημαντικά ματς που έρχονται μέσα στον Δεκέμβρη.