Φλικ: «Πάρα πολύ καλός ο Σα, ευχαριστημένος από την απόδοσή μας»

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου Χανς Φλικ στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στην εξαιρετική παρουσία του Ζοσέ Σα αλλά και στον τρόπο που αμύνθηκε ο Ολυμπιακός.

Φλικ: «Πάρα πολύ καλός ο Σα, ευχαριστημένος από την απόδοσή μας»

Ο Χανς Φλικ έβγαλε το καπέλο στον Ζοσέ Σα στη συνέντευξη Τύπου, δηλώνοντας βέβαια ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Μπάγερν Μονάχου.

Η απόφαση αλλαγής προπονητή λειτούργησε θετικά για την ομάδα;

"Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας. Η κατάσταση στην ομάδα μετά την αλλαγή προπονητή δεν ήταν τόσο απλή. Ασκήσαμε πίεση στον αντίπαλο και η ένταση ήταν πολύ υψηλή. Ρισκάραμε στην άμυνα, αλλά προσπαθήσαμε να ασκήσουμε πίεση στον αντίπαλο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και στην άμυνα έχουμε πολλούς τραυματισμιούς. Ο Μπόατενγκ λείπει με κόκκινη κάρτα και γι' αυτό πρέπει να δουλέψουμε χωρίς αυτόν. Με βάση τα προηγούμενα παιχνίδια είμαι ευχαριστημένος γιατί κρατήσαμε το μηδέν και προκριθήκαμε το μηδέν στην άμυνα".

Πως ήταν για εσάς να είστε πρώτος προπονητής;

"Είναι για μένα καθήκον σε αυτά τα δύο παιχνίδια να είμαι προπονητής. Γνωρίζω τη θέση που έχω. Το απόλαυσα γιατί η ομάδα έδειξε την ποιότητα την οποία έχει. Με αυτό το παιχνίδι πρέπει να είμαστε και μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι".

Πριν το παιχνίδι είπατε πόσο σημαντικός είναι ο Μίλερ. Σήμερα ανταπεξήλθε στις προσδοκίες σας;

"Είμαι ευχαριστημένος τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Όλοι έκαναν καλά τη δουλειά τους. Ο Κίμιχ ήταν παντού εκεί. Οι παίκτες έκαναν καλά τη δουλειά τους".

Τι σας έκανε να κρατήσετε έξω τον Τιάγκο και τον Κουτίνιο και γιατί αργήσατε με τις αλλαγές;

"Το πώς βλέπω εγώ το παιχνίδι από τον πάγκο είναι διαφορετικό από το πώς το βλέπετε εσείς. Δεν έβρισκα λόγο να κάνουμε αλλαγές, γιατί επιθετικά ήμασταν πολύ καλοί γιατί χάναμε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Επιθετικά δεν χρειαζόταν να κάνω κάτι παραπάνω οι 24 τελικές είναι πολύ καλή απόδοση".

Πιστεύατε ότι αργά ή γρήγορα θα πετύχαινε η Μπάγερν το πρώτο γκολ και αν ο Ολυμπιακός ήταν όπως τον περιμένατε;

"Ο Ολυμπιακός έχει μία πολύ καλή άμυνα και το έδειξε αυτό και στον Πειραιά. Ο Σα ήταν πάρα πολύ καλός. Είμαι από τη φύση μου οπτιμιστής και περίμενα ότι θα βάλουμε ένα γκολ".

Τι περιμένετε από το ντέρμπι με τη Ντόρτμουντ;

"Περιμένω υψηλή ένταση. Όλη η Γερμανία χαίρεται γι' αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε να κερδίσουμε και το δεύτερο σημαντικό παιχνίδι της εβδομάδας. Πρέπει να δώσουμε το στίγμα μας. Περιμένω με ανυπομονησία το παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ".