Μαρτίνς: «Έπρεπε να είμαστε πιο επιθετικοί»

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ: Γ.ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ- Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στην κακή επιθετική εικόνα που είχε ο Ολυμπιακός. 

 Μαρτίνς: «Έπρεπε να είμαστε πιο επιθετικοί»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν και τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» έπρεπε να είναι πιο επιθετικοί στο παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου είπατε πως θέλετε να γράψετε ιστορία στο Μόναχο. Τι ήταν αυτό που έλειψε από την ομάδα για να κάνει το κάτι παραπάνω ενώ κράτησε έως το 69' έστω και με τον Σα στο μηδέν τη Μπάγερν;

«Η αλήθεια είναι ότι πιστεύω πως τακτικά ήμασταν καλοί. Πράγματι ο Σα ήταν καταπληκτικός απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο όπως η Μπάγερν. Επιθετικά νομίζω πως έχουμε την ποιότητα για να κάνουμε κάτι καλύτερο. Η Μπάγερν κατάφερε να μας κλείσει τους διαδρόμους. Εμείς δεν καταφέραμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω αν και έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να το κάνουμε και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην ποιότητα του αντιπάλου. Πιστεύω κι εγώ ότι έπρεπε να κάνουμε κάτι περισσότερο.»

Μήπως θεωρείτε ότι θα έπρεπε να βοηθηθεί η ομάδα πιο νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο για να μπορέσει να κρατήσει τη μπάλα και να περιορίσει την κατοχή της μπάλας και τις επιθέσεις του αντιπάλου;

«Σήμερα πραγματικά επιθετικά πιστεύω ότι έπρεπε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Παίζαμε απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο που μας έκλεισε πολύ και γι' αυτό δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Αυτή η ομάδα είχε νέο προπονητή και τα επίπεδα συγκέντρωσης τους ήταν πολύ υψηλά. Σήμερα η ποιότητα του αντιπάλου δεν μας επέτρεψε να κερδίσουμε. Όσον αφορά στην τακτική και την κατοχή, προσπαθήσαμε και δουλέψαμε πολύ για να τις έχουμε σε υψηλό επίπεδο, αλλά δεν μας το επέτρεψε ο αντίπαλος. Πρέπει να ανακάμψουμε γρήγορα και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ήμασταν αξιοπρεπείς και είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές μας. Ακόμα κι αν χάσαμε είμαστε περήφανοι γιατί το κάναμε με αξιοπρέπεια.»