Κριτική παικτών: Νόιερ θύμισε ο... Ζοσέ Σα!

ΜΟΝΑΧΟ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ. Ο Πορτογάλος γκολκίπερ «κονταροχτυπιέται» με τον Κομάν για τον τίτλο του κορυφαίου παίκτη του ματς.

Κριτική παικτών: Νόιερ θύμισε ο... Ζοσέ Σα!

ΣΑ: Ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα, όχι μόνο του Ολυμπιακού. Μαζί με τον Κομάν «κονταροχτυπιέται» για τον τίτλο του MVP. Ο Πορτογάλος γκολκίπερ έπιανε τις… κάλτσες του. Οι Γκορέτσκα (5’), Γκνάμπρι (16’, 60’), Λεβαντόφσκι (25’), Κομάν (34’, 60’), Μαρτίνεθ (50’) και Μίλερ (35’). Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα σε κανένα από τα δύο γκολ των Βαυαρών.

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Του πιστώνονται δύο «κοψίματα» της τελευταίας στιγμής στον Μίλερ (9’) και στον Κομάν (40’) που έβγαιναν απέναντι από τον Σα. Ωστόσο, με αντίπαλο τον Κομάν αντιμετώπισε ένα σωρό προβλήματα, ενώ δεν βοήθησε καθόλου επιθετικά.

ΣΕΜΕΔΟ: Στάθηκε στο ύψος του ο Πορτογάλος στόπερ, ήταν από τους ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν και έφτασε στο σημείο να τσατίσει αρκετά και τον Λεβαντόφσκι. Επέστρεψε στις καλές του εμφανίσεις.

ΜΕΡΙΑ: Πολύ καλός ο Τυνήσιος τηρουμένων των αναλογιών και των συνθηκών του ματς με την αφόρητη πίεση που άσκησαν οι Βαυαροί. Ταίριαξε μια χαρά στο κέντρο της άμυνας με τον Σεμέδο, αλλά δεν μπορούσαν να απομακρύνουν και όλες τις μπαλιές.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Δεν είχε εύκολο βράδυ ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού. Ειδικά όταν βρέθηκε στο τετ α τετ με τον Κομάν, βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα σωρό προβλήματα. Ήταν ίσως η χειρότερή του βραδιά τη φετινή σεζόν.

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: Κατώτερος των απαιτήσεων ενός τέτοιου αγώνα ο Βραζιλιάνος, ο οποίος δεν κατάφερε να κρατήσει την μπάλα όταν «έκαιγε» και σε πολλές μονομαχίες έβγαινε δεύτερος στην μπάλα. Δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Ήταν ίσως ο καλύτερος από τους τρεις χαφ, αλλά κι εκείνος σε γενικές γραμμές κινήθηκε στη μετριότητα. Στο 71ο λεπτό αντικαταστάθηκε από τον Βαλμπουενά.

ΚΑΜΑΡΑ: Λίγα πράγματα από τον Αφρικανό χαφ, ο οποίος στο 64’ ενώ του παρουσιάστηκε η ευκαιρία να γίνει ήρωας, προτίμησε να πιάσει ένα σουτ στα… πουλιά αντί να «σπάσει» την μπάλα δεξιά.

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Ήταν μαχητικός στο πρώτο ημίχρονο, έβαλε στο πρώτο 20λεπτο δύσκολα στον Ντέιβις, έχασε και την ευκαιρία στο 16’, όμως στην επανάληψη χάθηκε. Έτρεξε πολύ πάντως και ο Μαρτίνς τον αντικατέστησε στο 61’, καθώς είχε ξεμείνει από… βενζίνη.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Κακό ματς από τον Πορτογάλο εξτρέμ, ο οποίος όσες φορές πήρε την μπάλα δεχόταν δύο και τρεις παίκτες της Μπάγερν, με αποτέλεσμα να τον εγκλωβίσουν και να τον οδηγήσουν στο λάθος.

ΓΚΕΡΕΡΟ: Πριν από το δεύτερο γκολ του Πέρισιτς, είχε τη δυνατότητα να δώσει την μπάλα είτε δεξιά, είτε αριστερά σε συμπαίκτη του, αλλά εκείνος προτίμησε το δύσκολο σουτάροντας έξω από την περιοχή. Έχασε μία αξιόλογη φάση για να ισοφαρίσει. Επίσης του πιστώνεται η ευκαιρία του Ραντζέλοβιτς, αφού λόγω της δικής του πίεσης ο Αλάμπα έκανε το λάθος στην άμυνα.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Μπήκε στο 61ο λεπτό αντί του Ραντζέλοβιτς και σε ένα χρονικό σημείο που η Μπάγερν πίεζε ασφυκτικά. Περισσότερο μπήκε για να δώσει βοήθειες ανασταλτικά. Οι Βαυαροί όμως ήταν… κατηφορικοί!

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Μπήκε στο 71’ αντί του «Μπούχα», κράτησε την μπάλα ορισμένες φορές, αλλά είναι εμφανές ότι ακόμα δεν βρίσκεται στο 100%. Αν ήταν άλλωστε, το πιθανότερο θα ήταν να ξεκινούσε το ματς.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Μπήκε στο 79’ αντί του Ποντένσε για να τονώσει την επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστες φορές από τα πόδια του.