Μαρτίνς: Περίμενα καλύτερη απόδοση

ΜΟΝΑΧΟ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι η Μπάγερν ήταν πολύ πιο σταθερή και πιο γρήγορη σε σχέση με τον αγώνα στο Καραϊσκάκη.

 Μαρτίνς: Περίμενα καλύτερη απόδοση

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το ματς στην κάμερα του «Cosmote TV» τόνισε ότι περίμενε περισσότερα πράγματα από την ομάδα του: «Δεν είχαμε το ίδιο επίπεδο με το πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη και αυτό οφείλεται στην αξία της Μπάγερν. Σήμερα ήταν πιο σταθερή, έπαιξε στην έδρα της, είχε αλλαγή προπονητή και ήθελε να δείξει την αντίδρασή της. Όμως η αλήθεια είναι ότι περίμενα καλύτερη απόδοση. Νομίζω ότι μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα απέναντι και σε μία μεγάλη ομάδα όπως η Μπάγερν».

«Η Μπάγερν μας έκλεισε πάρα πολύ, έπρεπε να είμαστε πιο γρήγοροι αν θέλαμε να ξεπεράσουμε την τακτική της. Μας έκλεισε πολύ, μας εμπόδισε και δεν ήμασταν όπως έπρεπε σε κάποιες στιγμές που έπρεπε να εκμεταλλευτούμε. Η Μπάγερν ήταν σταθερή σε αντίθεση με εμάς. Χάσαμε πολλές μπαλιές, η Μπάγερν ήταν πιο γρήγορη και δεν εκμεταλλευτήκαμε τις στιγμές που έπρεπε. Θα έπρεπε να είμαστε πολύ καλύτεροι, γιατί νομίζω ότι μπορούσαμε».

Για τον Ζοσέ Σα δήλωσε: «Ήταν ξεκάθαρα ο καλύτερος παίκτης της ομάδας μας, γιατί κατάφερε να σταματήσει τους παίκτες της Μπάγερν. Πραγματικά σήμερα πέρασε μία ομάδα που έχει την κατοχή και το υψηλό επίπεδο. Δεν κάναμε κάτι καλύτερο, ενώ έπρεπε. Ευτυχώς που ήταν ο Σα σήμερα και έκανε ένα σωρό καλές αποκρούσεις».