Champions League: Οι στοιχηματικές προβλέψεις για τα παιχνίδια των 22:00

Διαβάστε τις προβλέψεις του Fosonline.gr για τα παιχνίδια των 22:00 στο Champions League.

Champions League: Οι στοιχηματικές προβλέψεις για τα παιχνίδια των 22:00

Βραδιά Champions League η αποψινή. Εκπλήξεις, ανατροπές και ιδιαίτερες συγκινήσεις μας περιμένουν. Για σήμερα θα δώσουμε 2 ας πούμε πιο safe επιλογές και 1 που θα έχει περισσότερο ρίσκο.

Θα πρότεινα να παιχτούν σε μονά δελτία για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια. Πάμε τώρα να ξετυλίξουμε το κουβάρι.

Ρεάλ Μαδρίτης-Γαλατάσαράι (22:00)

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την πρωταθλήτρια Τουρκίας Γαλατά, και έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Αν και η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη, οι δύο ομάδες δεν συνηθίζουν να σκοράρουν αρκετά τη φετινή σεζόν. Ας πάρουμε για παράδειγμα το προηγούμενο παιχνίδι πριν από περίπου δύο εβδομάδες. Εκεί όπου τόσο η Ρεάλ όσο και η Γαλατά δημιούργησαν πάμπολλες φάσεις για γκολ και το αποτέλεσμα έληξε 0-1 υπέρ των «μερένχες». Με αυτή τη λογική θα στοιχηματίσουμε στη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και στο να μπουν μέχρι 5 γκολ στο παιχνίδι.

Λεβερκούζεν-Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00)

Δύο ομάδες που ακόμα «ψάχνονται» αγωνιστικά. Συνήθως δεν σκοράρουν πολύ και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα στο μεταξύ τους παιχνίδι στην Ισπανία πριν από 15 μέρες. Στη Γερμανία όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Πως να σας το εξηγήσω; Η μπάλα κυλάει πιο γρήγορα στα γερμανικά γήπεδα και τις περισσότερες φορές σε παρασέρνει. Με μία επιφύλαξη αλλά έχοντας και σαν βάση αυτά που προαναφέρθηκαν θα στοιχηματίσουμε στο να μπουν τουλάχιστον 3 γκολ στην αναμέτρηση. Άλλωστε και η απόδοση είναι κάτι περισσότερο από δελεαστική.

Συνοπτικά:

Ρεάλ Μαδρίτης-Γαλατάσαράι: 1 και under 5.5 (1.42)

Λεβερκούζεν-Ατλέτικο Μαδρίτης: Over 2.5 (2.25)

Και πάμε τώρα στο λίγο πιο απίθανο στοίχημα.

Αταλάντα-Μάντσεστερ Σίτι (22:00)

Η Αταλάντα υποδέχεται την Σίτι σε ένα παιχνίδι που θα πρέπει να είσαι «τρελός» για να το στοιχηματίσεις, χωρίς να φοβάσαι το αναπάντεχο. Οι Ιταλοί ηττήθηκαν από την Κάλιαρι με 0-2 και μετά το τέλος του παιχνιδιού, ανέφεραν πως στόχος τους ήταν το σημερινό παιχνίδι. Από την άλλη οι «σίτιζενς» την ερχόμενη Κυριακή (10/11) παίζουν με την Λίβερπουλ το ντέρμπι τίτλου και όπως είναι γνωστό εδώ και χρόνια, οι αγγλικές ομάδες πάνω από το εγχώριο πρωτάθλημα τους δεν βάζουν κανέναν και τίποτα. Οπότε αν τα αναλογιστούμε όλα αυτά αξίζει να ρισκάρουμε με τη διπλή ευκαιρία υπέρ της Αταλάντας.

Συνοπτικά:

Αταλάντα-Μάντσεστερ Σίτι: 1Χ Διπλή ευκαιρία (2.63)