Ματς ροντέο στο Λονδίνο! Τσέλσι - Άγιαξ 4-4 από 1-4 (highlights)

Ένα από τα πιο «τρελά» παιχνίδια στην ιστορία του Champions League διεξήχθη στο Λονδίνο, όπου η Τσέλσι επέστρεψε από το 1-4 κόντρα στον Άγιαξ!

Ματς ροντέο στο Λονδίνο! Τσέλσι - Άγιαξ 4-4 από 1-4 (highlights)

Μεγάλες συγκινήσεις μάς χάρισε το παιχνίδι στο Λονδίνο, ανάμεσα στην Τσέλσι και τον Άγιαξ. Αυτή είναι η τρελή - τρελή εξέλιξη του αγώνα, που έληξε ισόπαλος 4-4!

Στο 5ο λεπτό το σκορ ήταν ήδη 1-1! Στο 2' ο Άγιαξ προηγήθηκε με αυτογκόλ του Άμπραχαμ και στο 5' ο Ζεορζίνιο με πέναλτι ισοφάρισε.

Στο ημίχρονο ο Άγιαξ προηγήθηκε με σκορ 1-3! Στο 20' ο Πρόμες έκανε το 1-2 με κεφαλιά και στο 35' Ζιγιές εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, στο κεφάλι του Κέπα και κατέληξε στα δίχτυα του!

Στο 63' η Τσέλσι μείωσε σε 2-4 με τον Αθπιλικουέτα και στο 68' έγινε η φάση του αγώνα! Στην ίδια φάση και μέσα σε 5 δευτερόλεπτα, ο Ιταλός διαιτητής Τζιανλούκα Ρόκι απέβαλε με κόκκινη κάρτα τα δύο στόπερ του Άγιαξ, Μπλιντ και Φέλτμαν!

Τσέλσι - Άγιαξ: Απίστευτο! - Δύο κόκκινες και ένα πέναλτι σε 5"(vid)

Ο Μπλιντ έκανε τάκλιν στον Άμπραχαμ και είδε την δεύτερη κίτρινη. Η μπάλα στη συνεχεία βρήκε στο χέρι του Φέλτμαν. Ο Ρόκι έβγαλε δεύτερη κίτρινη κάρτα και στον Φέλτμαν και υπέδειξε πέναλτι, με το οποίο ο Ζεορζίνιο μείωσε σε 3-4 στο 70'!

Στο 74' και μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Τζούμα, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, κατέληξε στα πόδια του Τζέιμς, ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το 4-4!

Τσέλσι - Άγιαξ: Τα τέσσερα γκολ του πρώτου ημιχρόνου

Πέμπτο γκολ για την Τσέλσι στο 77', με τον Αθπιλικουέτα, το οποίο όμως ακυρώθηκε μετά τη χρήση VAR, καθώς είχε προηγηθεί χέρι του Άμπραχαμ!

Και μέσα σε όλα, ο Άγιαξ λίγο έλειψε να γράψει ιστορία όταν ο Κέπα απέκρουσε σουτ του Ζιγιές στο τέλος!