Κέρδισε το σεβασμό των Γερμανών ο Ολυμπιακός

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ: Γ. ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ -        Δεν αντιμετωπίζουν την ομάδα του Πειραιά σαν τον φτωχό συγγενή και αυτό οφείλεται στο πρώτο παιχνίδι του "Γ. Καραϊσκάκης".

Κέρδισε το σεβασμό των Γερμανών ο Ολυμπιακός

Ο Πέδρο Μαρτίνς όπως όφειλε δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι δεν ήταν ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα με τη Μπάγερν Μονάχου. Και είναι λογικό από τη στιγμή που η ομάδα του έχασε από τους Βαυαρούς. Άλλο η καλή προσπάθεια και άλλο το αποτέλεσμα.

Το σημείο συγκέντρωσης των οπαδών του Ολυμπιακού στο Μόναχο

Πάντως η εικόνα που έβγαλε στο πρώτο παιχνίδι ο Ολυμπιακός του έδωσε πολλούς πόντους. Το καταλαβαίνει κανείς από τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν οι Γερμανοί. Δεν τον βλέπουν ως έναν εύκολο αντίπαλο και ούτε τον υποτιμούν.

Το όνειρο του Τσιμίκα, ο Κομάν και η μεγάλη ευκαιρία

Οι Πειραιώτες έβαλαν δύσκολα στη Μπάγερν, τη ζόρισαν και καρδιοχτύπησε πολύ για να πάρει τους τρεις βαθμούς στο Φάληρο. Οι "ερυθρόλευκοι" έχασαν το ματς, αλλά κέρδισαν το σεβασμό όλων και ειδικά ενός των ανθρώπων της τεράστιας Μπάγερν Μονάχου.

H προπόνηση του Ολυμπιακού στο επιβλητικό Allianz Arena (vid + pics)

Είναι ένα κέρδος αυτό για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού και το πέτυχε μόνη της με τη δουλειά της. Ο Ολυμπιακός κοιτάζει στα μάτια κάθε αντίπαλο και στο Μόναχο δεν τον βλέπουν σαν τον φτωχό συγγενή. Δεν το έχουν για εύκολο το παιχνίδι και οι Γερμανοί δημοσιογράφοι τόνιζαν πως αυτή η ομάδα έχει τρομερή αυτοπεποίθηση στις δυνάμεις της.

Μπάγερν - Ολυμπιακός: Παγωνιά στο Μόναχο - Ποια θα είναι η θερμοκρασία την ώρα του αγώνα

Τους έκανε μεγάλη εντύπωση πως τόσο ο Τσιμίκας όσο και ο Μαρτίνς μίλησαν για νίκη και όχι για "κάτι καλό", όπως λένε οι περισσότεροι που πατάνε το πόδι τους στην Allianz Arena.

Μαρτίνς: «Να γράψουμε ιστορία στο Μόναχο, ίσως παίξει ο Βαλμπουενά» (vid)