Μαρτίνς: «Να γράψουμε ιστορία στο Μόναχο, ίσως παίξει ο Βαλμπουενά» (vid)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ: Γ. ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ - Ο Πέδρο Μαρτίνς εμφανίστηκε σίγουρος και με μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα του και στους ποδοσφαιριστές του. Στη συνέντευξη Τύπου δεν δίστασε να πει πως θέλει ο Ολυμπιακός να γράψει ιστορία στο Allianz Arena, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παίξει ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Μαρτίνς: «Να γράψουμε ιστορία στο Μόναχο, ίσως παίξει ο Βαλμπουενά» (vid)

Τι περιμένετε από την αλλαγή του προπονητή της Μπάγερν; Περιμένετε κάτι διαφορετικό;

Στην πραγματικότητα δεν περιμένουμε μεγάλες αλλαγές. Ο καινούριος προπονητής δεν είχε πολύ χρόνο για να κάνει αλλαγές. Ίσως υπάρξουν αλλαγές σε πρόσωπα, ίσως στο σύστημα, αλλά δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε την ενδεκάδα. Η φιλοσοφία πιστεύω θα είναι ίδια.

Μετά το πρώτο ματς υπήρξε ικανοποίηση παρά το κακό αποτέλεσμα. Μετά απ' αυτό το παιχνίδι με τι θα είναι ικανοποιημένος;

Σε καμία περίπτωση δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. κανείς δεν είναι ικανοποιημένος όταν χάνει. Είχαμε πληρότητα και δώσαμε τα πάντα. Ελπίζουμε και αύριο να είμαστε στο ίδιο επίπεδο και τώρα. Οι συνθήκες είναι διαφορετικές, παίζουμε εκτός έδρας, η Μπάγερν έχει αλλάξει προπονητή και θα πρέπει να είμαστε πολύ αποδοτικοί. Δεν δηλώνουμε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα γιατί χάσαμε.

Από τα λεγόμενα του Τσιμίκα φαίνεται πως στην ομάδα υπάρχει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Είναι ένα στοιχείο που θα παίξει ρόλο σε αυτό το παιχνίδι;

Αν δεν έχουμε μείς αυτοπεποίθηση τότε ποιος θα έχει; Πιστεύουμε στον εαυτό μας είμαστε εδώ για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Οι φιλοδοξίες μας είναι τεράστιες θέλουμε να γράψουμε ιστορία στο Αλιάντς Αρένα. Θα πρέπει να παίξουμε με ψυχή, να έχουμε υπομονή, να εκμεταλλευτούμε τις καλές δικές μας στιγμές. Σημαντικό είναι να έχουμε την ίδια καλή απόδοση που είχαμε και στο πρώτο παιχνίδι.

Σκέφτεστε να αντιμετωπίσετε το ματς με τη Μπάγερν με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίσατε εκείνο με τον Ερυθρό Αστέρα ή θα πάτε με πιο έμπειρους παίκτες στον καταρτισμό της ενδεκάδας;

Πιστεύω πάρα πολύ στην ποιότητα του ρόστερ που έχουμε και όποιος είναι στην ομάδα έχει μεγάλη αξία. Επιλέγω πάντα τους κατάλληλους παίκτες για να αντιμετωπίσουν τις συνθήκες αυτούς του παιχνιδιού. Η ενδεκάδα που θα παίξει θα είναι η καλύτερη. Θα μπορούσα να σας πω και τώρα την ενδεκάδα, αλλά δεν θα το κάνω. Και επειδή στο Ρέντη είναι μία σχέση εμπιστοσύνης και είναι ένα υγιές περιβάλλον και δεν θέλω να το χαλάσω αυτό.

Από το πρώτο ματς έλειψε πολύ ο Ματιέ Βαλμπουενά και έκανε αγώνα δρόμου να προλάβει τη Ξάνθη. Τώρα σε τι κατάσταση βρίσκεται; Μπορεί να τον δούμε βασικό αύριο το βράδυ;

Είναι πολύ πιθανό να είναι μέρος του παιχνιδιού μας. Έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Στη Ξάνθη δεν έπαιξε από την αρχή γιατί δεν ήταν έτοιμος από φυσική κατάσταση. Είναι παίκτης με ποιότητα και πολύ καλός στις στημένες φάσεις. Τώρα μετά από 3-4 προπονήσεις μπορούμε να πούμε ότι είναι πολύ καλά η φυσική του κατάσταση και η κατάσταση της υγείας του.