Μπάγερν - Ολυμπιακός: Ο Φλικ έκανε εντατικά μαθήματα στην άμυνα

Ο υπηρεσιακός προπονητής της Μπάγερν Χάνς Φλικ τόνισε στη συνέντευξή Τύπου ενόψει Ολυμπιακού πως στην πρώτη  του προπόνηση με την ομάδα, έδωσε έμφαση στην άμυνα των «Βαυαρών» που θέλει άμεση βελτίωση.

Μπάγερν - Ολυμπιακός: Ο Φλικ έκανε εντατικά μαθήματα στην άμυνα

Η άμυνα της Μπάγερν έχει περισσότερες τρύπες κι από ελβετικό τυρί και ο υπηρεσιακός τεχνικός Χάνς Φλίκ ρίχτηκε με τα μούτρα στη δουλειά για να διορθώσει τα κακώς κείμενα ενόψει του αγώνα της 4ης αγωνιστική του Champions League με τον Ολυμπιακό (6/11, 19:55).

Ο ίδιος δεν έκρυψε τον προβληματισμό του στη συνέντευξη Τύπου: «Τα τόσα γκολ που έχουμε δεχθεί στα πρόσφατα παιχνίδια δε νοούνται για ομάδα σαν την Μπάγερν, για αυτό πρέπει να επικεντρωθούμε στην άμυνα.

Δοκιμάσαμε κάποια καινούρια πράγματα που θέλω να εφαρμόσουν οι παίκτες και εκείνοι ανταποκρίθηκαν πολύ καλά. Βέβαια εγώ δεν μπορώ να τα αλλάξω όλα, αφού ένα 90λεπτο δε φτάνει για να αλλάξει μια ολόκληρη ομάδα. Το θέμα είναι αρχικά να αλλάξει λίγο η συμπεριφορά των παικτών στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό θα επιτευχθεί αν αλλάξουμε δυο πράγματα τακτικά» είπε.