Champions League: Δίνει 6 «εισιτήρια» και 3 πρώτες θέσεις

Έξι ομάδες είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ενώ οι 3 από αυτές έχουν και την ευκαιρία να κλειδώσουν την πρώτη θέση στους ομίλους τους.

Champions League: Δίνει 6 «εισιτήρια» και 3 πρώτες θέσεις

Έξι ομάδες, ανάμεσα τους και η Μπάγερν, αντίπαλος του Ολυμπιακού αύριο (6/11, 19:55) στο Μόναχο, θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν πρόκριση στη φάση των «16» του Champions League, δύο αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση της διαδρομής στους ομίλους.

Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου, Γιουβέντους, Μάντσεστερ Σίτι, Νάπολι και Παρί Σεν Ζερμέν, είναι οι έξι σύλλογοι που απόψε (5/11) και αύριο (6/11) μπορούν να κρατήσουν στα χέρια τους τα εισιτήρια της επόμενης φάσης, ενώ οι μισές από αυτές (Παρί, Μπάγερν και Σίτι), έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν και την πρώτη θέση στον εκάστοτε όμιλο, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της UEFA.

Απόψε (5/11) μονάχα οι Ναπολιτάνοι έχουν την ευκαιρία να προκριθούν και θα τα καταφέρουν εάν και μόνο πάρουν την νίκη απέναντι στη Σάλτσμπουργκ στο «San Paolo», σε περίπτωση που δεν κάνει το ίδιο η Γκενκ απέναντι στην Λίβερπουλ στο «Anfield».