Σεμέδο: «Δεν παίζει ρόλο η αλλαγή προπονητή της Μπάγερν»

Ο Πορτογάλος στόπερ των «ερυθρόλευκων» προέβη σε δηλώσεις, κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Μόναχο εκεί όπου αύριο (6/11) θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν.

Σεμέδο: «Δεν παίζει ρόλο η αλλαγή προπονητή της Μπάγερν»

Ο Ρούμπεν Σεμέδο ήταν ένας εκ των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού που μίλησε λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας του Πειραιά από τον «Ελ.Βενιζέλος» για την Γερμανία και το Μόναχο όπου και θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Τετάρτης (6/11, 19:55) την Μπάγερν για την αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Μεταξύ άλλων τόνισε πως σε καμία περίπτωση δεν θα αλλάξουν τα πλάνα του Ολυμπιακού όσον αφορά το ματς και την αλλαγή προπονητή των «Βαυαρών» ύστερα και από την απόλυση του Νίκο Κόβατς.

Τέλος ο Κόβατς από τη Μπάγερν, ο Φλικ με Ολυμπιακό

Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός σε ερώτηση για το εάν είναι οι χειρότερο για εκείνον και τους συμπαίκτες του που η Μπάγερν έρχεται από μια αλλαγή προπονητή αλλά και μια βαριά ήττα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο γερμανικό πρωτάθλημα, απάντησε: «Όχι, είναι πολύ μεγάλη ομάδα και δεν παίζει κανένα ρόλο αυτό. Πάλι με τον ίδιο τρόπο θα αγωνιστεί».

Έπειτα, όταν του ζητήθηκε να μιλήσει για τον τρόπο παιχνιδιού που θα ακολουθήσουν οι Πειραιώτες στην αυριανή αναμέτρηση, ο Σεμέδο σημείωσε: «Εμείς θα παίζουμε πάντα αυτό που μπορούμε σε οποιοδήποτε γήπεδο και αν είμαστε, δεν είναι θέμα ότι θα παίξουμε εκτός με την Μπάγερν. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας».