Μπάγερν: Ο Κόβατς παίζει το κεφάλι του με Ολυμπιακό και Ντόρτμουντ

Με την πλάτη στον τοίχο ο Νίκο Κόβατς για τον οποίο τα ματς με Ολυμπιακό και Ντόρτμουντ είναι οι τελευταίες του ευκαιρίες.

Μπάγερν: Ο Κόβατς παίζει το κεφάλι του με Ολυμπιακό και Ντόρτμουντ

Η βαριά ήττα της Μπάγερν Μονάχου με 5-1 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει βυθίσει σε βαθιά κρίση την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Champions League. Οι Βαυαροί περνάνε δύσκολες στιγμές λίγες ημέρες πριν το ματς με τους Πειραιώτες στην «Allianz Arena».

Άιντραχτ-Μπάγερν 5-1: Διασυρμός πριν από τον Ολυμπιακό (highlights)

Ο Νίκο Κόβατς είναι υπό αμφισβήτηση με τον Τύπο στη Γερμανία να θεωρεί πως πρέπει να αποχωρήσει. Ο ίδιος μετά το παιχνίδι δήλωσε πως δεν παραιτείται, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Πριν τις 8 το πρωί της Κυριακής πήγε στο προπονητήριο της Μπάγερν. Έξω απ’ αυτό βρίσκονταν δημοσιογράφοι που περίμεναν να επιβεβαιώσουν πως ο Κόβατς θα πάει στην προπόνηση της Μπάγερν.

Μέχρι στιγμής δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του, ενώ δεν έχει πραγματοποιηθεί σύσκεψη μεταξύ των ηγετών του συλλόγου. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από τη Γερμανία δεν υπάρχουν ενδείξεις πως θα λυθεί το συμβόλαιο του πριν τον Ολυμπιακό. Ο Κόβατς έχει συμβόλαιο με τη Μπάγερν έως τις 30 Ιουνίου 2021.

Kόβατς: «Δεν παραιτούμαι...» - Η πρώτη αντίδραση της διοίκησης της Μπάγερν

Εκείνο που προκύπτει από το Μόναχο είναι πως ο Νίκο Κόβατς παίρνει ακόμα μία ευκαιρία. Η εβδομάδα που έρχεται θα κρίνει και το μέλλον του στο σύλλογο της Βαυαρίας. Ο 48χρονος προπονητής στα ματς με Ολυμπιακό (Τετάρτη) και Ντόρτμουντ (Σάββατο) παίζει το κεφάλι του. Τα επόμενα δύο παιχνίδια θα κρίνουν και το μέλλον του Νίκο Κόβατς, ο οποίος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και υπό ασφυκτική πίεση.