Χάμαν για Κουτίνιο: «Είναι σαν ένας ξένος μέσα στην Μπάγερν»

Ο Ντίτμαρ Χάμαν δήλωσε πως ο Φελίπε Κουτίνιο δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα στην επιθετική γραμμή της Μπάγερν Μονάχου και είναι σαν ξένος μέσα στην ομάδα.

Χάμαν για Κουτίνιο: «Είναι σαν ένας ξένος μέσα στην Μπάγερν»

Η Μπάγερν Μονάχου απέκτησε ως δανεικό από την Μπαρτσελόνα το Βραζιλιάνο άσο Φελίπε Κουτίνιο για να γίνει ακόμα πιο απειλητική επιθετικά, ωστόσο παρόλο που ο Κουτίνιο παίζει καλύτερα από ότι έπαιζε στους «μπλαουγκράνα», εντούτοις ούτε στους «Βαυαρούς» έχει προσφέρει τα αναμενόμενα.

Ο Γερμανός παλαίμαχος άσος της Λίβερπουλ Ντίτμαρ Χάμαν δήλωσε συγκεκριμένα στη γερμανική έκδοση του «Sky Sports» πως ο Κουτίνιο είναι σαν ξένος μέσα στην Μπάγερν Μονάχου και αδυνατεί να δώσει την απαιτούμενη ώθηση στη μεσοεπιθετική της γραμμή.

Αναλυτικά ο Γερμανός τηλεσχολιαστής πλέον είπε:

«Θεωρώ πως είναι σαν ένας ξένος μέσα στην ομάδα. Δεν μπορώ να θυμηθώ ούτε μία καλή παρουσία στο επιθετικό κομμάτι από την πλευρά του», και συμπλήρωσε πως: «Όταν έχεις έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή στην ομάδα σου και δεν κάνει τη διαφορά, έχεις προβλήματα. Από το ταλέντο που έχει, βγάζει προς τα έξω το μισό»

Πάντως ο Χάμαν επεσήμανε ότι: «Aπομένουν ακόμα 30 ματς, κάποια στιγμή θα πρέπει να αρχίσει να προσαρμόζεται. Θα πρέπει να του δοθεί χρόνος».

Να σημειωθεί πως η Μπάγερν αν θέλει να κάνει ολοκληρωτικά δικό της τον Βραζιλιάνο διεθνή, που μετράει μέχρις στιγμής 10 συμμετοχές με τη φανέλα της σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 2 γκολ και 3 ασίστ στο γερμανικό πρωτάθλημα και 1 ασίστ στο Champions League, θα πρέπει να καταβάλλει ρήτρα ύψους 120 εκατομμυρίων ευρώ στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.