Κόσμος και κοσμάκης στον Ρέντη στο Ολυμπιακός-Μπάγερν

Ο Τζον Φαν'τ Σιπ και αρκετοί ακόμα άνθρωποι του ποδοσφαίρου βρίσκονται στον Ρέντη για το παιχνίδι του Youth League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπάγερν.

Κόσμος και κοσμάκης στον Ρέντη στο Ολυμπιακός-Μπάγερν

Αρκετό κόσμο έχει προσελκύσει το παιχνίδι της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού με την αντίστοιχη της Μπάγερν Μονάχου για το Youth League. Σε αυτά τα ματς, άλλωστε δίνουν το παρών αρκετοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου τόσο μάνατζερ όσο και σκάουτερ ξένων συλλόγων.

Στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη για την αναμέτρηση των "ερυθρόλευκων" με τους Βαυαρούς βρίσκεται και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν'τ Σιπ. Ο Ολλανδός προπονητής παρακολουθεί το ματς της Ακαδημίας του Ολυμπιακού έχοντας στο πλευρό του τον αθλητικό διευθυντής των Πειραιωτών, Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο Τζον Φαν'τ Σιπ αναμένεται και το βράδυ να βρεθεί στο "Γ. Καραϊσκάκης" για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν Μονάχου για την 3η αγωνιστική του Champions League. Στο αθλητικό κέντρο πλην του ομοσπονδιακού προπονητής βρίσκεται ο τεχνικός διευθυντής του Ατρόμητου, Γιάννης Αγγελόπουλος μαζί με τον τεχνικό διευθυντή των Ακαδημιών της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργο Κορακάκη. Στην κερκίδα του Ρέντη βρίσκονται ακόμα και αρκετοί μάνατζερ που τσεκάρουν τους πιτσιρικάδες.