Ο Μαρτίνς για την απουσία Βαλμπουενά και την παρουσία Λεβαντόφσκι

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε πως ο Ολυμπιακός θα παίξει για τη νίκη, ενώ αναφέρθηκε σε Βαλμπουενά και Λεβαντόφσκι.

Ο Μαρτίνς για την απουσία Βαλμπουενά και την παρουσία Λεβαντόφσκι

Η Μπάγερν Μονάχου είναι ένα θηρίο και ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μία πολύ μεγάλη πρόκληση. Στον Πειραιά, ωστόσο, δεν θα μπουν το βράδυ της Τρίτης στο γήπεδο να παίξουν για την ισοπαλία ή απλά για να αντιμετωπίσουν τους Βαυαρους. Όπως δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς ο Ολυμπιακός θα παίξει για τη νίκη κόντρα στη Μπάγερν όπως κάνει σε κάθε παιχνίδι του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σα: «Για κανέναν δεν είναι εύκολο το Καραϊσκάκη»

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς…

Αν θα υπάρξει διαφοροποίηση στο σύστημα εν όψει Μπάγερν εξαιτίας των απουσιών

Ανεξάρτητα από την φιλοσοφία μας υπάρχουν παράμετροι που πρέπει να αλλάζουμε με βάση τον αντίπαλο. Θα προσαρμοστούμε για τη Μπάγερν, είναι μια μεγάλη ομάδα και ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος. Είμαστε όμως καλά παίζουμε στο γήπεδό μας και με τη στήριξη του κόσμου μας είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για τη νίκη.

Στόχος του Ολυμπιακού μόνο η νίκη. Ισχύει επειδή η Μπάγερν είναι το φαβορί που ομίλου.

Αύριο θα παίξουμε για τη νίκη όπως σε όλα τα ματς. Γνωρίζουμε το μέγεθος του αντιπάλου. Όλοι όσοι βρίσκονται στον Ολυμπιακό ξέρουν ότι πρέπει να πιστεύουν στον εαυτό τους και πρέπει να παίζουν για τη νίκη. Πιστεύουμε όλοι μας και οι φίλαθλοι μας. Αύριο θα δούμε ένα μεγάλο αγώνα απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα που θα μας υποχρεώσει πολλές στιγμές να παίξουμε άμυνα. Μπορούμε να πάρουμε τη νίκη αρκεί να το πιστεύουμε.

Είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για τον ίδιο το ματς με τη Μπάγερν;

Υπάρχουν στην καριέρα μου διάφορα παιχνίδια που τα θεωρώ τελικούς. Ένα από τα ματς που ήταν μεγάλος στόχος αλλά και τελικός, ήταν το εντός με την Βικτόρια Πλζεν. Σε εκείνο, βλέπαμε το πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν, βλέπαμε την πιθανότητα για είσοδο μας στο Champions League καθώς και το αποτέλεσμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Στο αυριανό ματς, χωρίς να θέλω να μιλήσω μόνο για μένα, θέλουμε να παίξουμε καλά, να έχουμε ωραίο αγώνα απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο, ένα τεράστιο μέγεθος. Δεν είναι όμως τελικός. Είναι σημαντικός αγώνας αλλά δεν είναι καθοριστικός.

Ποιος θα είναι ο παίκτης που θα πάρει τη θέση του Βαλμπουενά;

Φυσικά έχω στο μυαλό μου κάποιες ιδέες, θα τις δουλέψουμε σήμερα και εσείς θα τις δείτε στον αγώνα.

Μήνυμα για τον κόσμο σε ένα ματς που είναι Sold out;

Να συνεχίσει ο κόσμος να πιστεύει σε μας να έρθει αύριο στο γήπεδο και να είναι στο πλευρό μας. Ν΄ απολαύσει το ματς. Θα έχουμε μια ακόμη όμορφη Ευρωπαϊκή βραδιά. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας ώστε να έχουμε μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές αλλά και τίτλους.

Θα υπάρξει κάποια έκπληξη στην αρχική εντεκάδα; Θα είναι ικανοποιητικός ο βαθμός της ισοπαλίας;

Ποτέ δεν θα κουραστώ να λέω πως δεν ξεκινάμε για την ισοπαλία. Σε κανένα ματς δεν θα είμαστε ικανοποιημένοι με τον βαθμό της ισοπαλίας όποιος και αν είναι ο αντίπαλος. Πάντα θα δείχνω στους παίκτες μου τον τρόπο να πετύχουν γκολ για να κερδίσουν. Αν εξελιχθεί διαφορετικά το ματς τότε θα μιλήσουμε για το αν ένας βαθμός είναι ικανοποιητικός. Στο άλλο ερώτημα θα δείτε αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα.

Τα τελευταία αποτελέσματα της Μπάγερν δεν είναι τα καλύτερα δυνατά. Τι σκέψεις δημιουργούν στον προπονητή;

Σίγουρα όπως όλες οι ομάδες έτσι και η Μπάγερν έχει αδύνατα σημεία. Και εμείς έχουμε αδύνατα σημεία και η Τότεναμ. Είναι όμως μια ομάδα επιθετική που πιέζει πολύ. Εμείς ξέρουμε πως πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στην άμυνα αλλά και στην επίθεση όταν έχουμε τις ευκαιρίες. έχει αδύνατα σημεία τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε με τη στρατηγική μας.

Αν έχει σχέδιο εξουδετέρωσης του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που είναι ο πιο φορμαρισμένος επιθετικός.

Είναι ένας από τους ποιοτικότερους επιθετικούς παίκτες στον κόσμο. Δουλεύει εξαιρετικά στην περιοχή εμείς όμως θα χρησιμοποιήσουμε τα δυνατά μας σημεία που είναι η αμυντική μας λειτουργία για να τον εμποδίσουμε.