Σρόιντερ στο «ΦΩΣ»: «Αυτά τα στοιχεία χρειάζονται για να κερδίσει ο Ολυμπιακός την Μπάγερν»

Ο προπονητής της Χόφενχαϊμ, Άλφρεντ Σρόιντερ, μίλησε στο «ΦΩΣ» για τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του υποχρέωσε την Μπάγερν Μονάχου, στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα της Γερμανίας καθώς και για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να «κατατροπώσει» τους Βαυαρούς.

Σρόιντερ στο «ΦΩΣ»: «Αυτά τα στοιχεία χρειάζονται για να κερδίσει ο Ολυμπιακός την Μπάγερν»

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τρίτη (22/10, 22:00) την Μπάγερν Μονάχου στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 3η αγωνιστική του Champions League και σίγουρα θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην πανίσχυρη γερμανική ομάδα.

Ο Άλφρεντ Σρόιντερ μιλώντας στο «ΦΩΣ» ανέλυσε τα στοιχεία εκείνα που οδήγησαν την Χόφενχαϊμ στο θρίαμβο επί της Μπάγερν, υποχρεώνοντας μάλιστα την ομάδα του Νίκο Κόβατς στην πρώτης της ήττα στην Μπουντεσλίγκα, και έδειξε στον Ολυμπιακό τον δρόμο, για να πάρει και αυτός όσα περισσότερα μπορεί στον αγώνα των ομίλων του Champions League. Συγκεκριμένα ο Σρόιντερ τόνισε πως χρειάζεται πάθος, συγκέντρωση και θάρρος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Χόφενχαϊμ:

«Δεν χρειάζεται να κάνω κάποια ανάλυση για την Μπάγερν ή να μιλήσω ξεχωριστά για ποδοσφαιριστές. Όλοι ξέρουν τι ομάδα είναι και πόσο δύσκολος αντίπαλος είναι για οποιοδήποτε κλαμπ στον κόσμο. Εμείς πήγαμε στο Μόναχο να παίξουμε το δικό μας στιλ ποδοσφαίρου. Κοιτάξαμε να περιορίσουμε τα ταχύτατα “φτερά” τους και να μη χάσουμε ούτε για ένα δευτερόλεπτο τη συγκέντρωσή μας», ανέφερε στην αρχή και συνέχισε λέγοντας:

«Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Αυτό που είπα στους παίκτες μου είναι ότι για να μη χάναμε, θα έπρεπε να βγάλουμε στο χορτάρι τρία στοιχεία. Το ένα ήταν πάθος και όχι φόβος. Το δεύτερο ήταν να παίξουμε με καρδιά, σαν να έπαιζαν οι οπαδοί μας. Το τρίτο να έχουμε θάρρος σε όλο το 90λεπτο. Μπορεί να ακούγονται κλισέ όλα αυτά που σας λέω, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Σημαντικό ρόλο παίζει η πνευματική προετοιμασία των παικτών».