Μπάγερν Μονάχου: Οπαδοί στην προπόνηση ενόψει Ολυμπιακού! (vid)

Εκατοντάδες οπαδοί της Μπάγερν Μονάχου βρέθηκαν στην προπόνηση των Βαυαρών, δύο μέρες πριν τη «μάχη» με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη!

Μπάγερν Μονάχου: Οπαδοί στην προπόνηση ενόψει Ολυμπιακού! (vid)

Μία ημέρα μετά την «γκέλα» της Μπάγερν Μονάχου με την Άουγκσμπουργκ (2-2) στην Bundesliga και ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό στο Champions League, η προπόνηση της Μπάγερν Μονάχου ήταν ανοιχτή για το κοινό την Κυριακή (20/10).

Εκατοντάδες οπαδοί των Βαυαρών έδωσαν το «παρών» στο προπονητικό κέντρο της ομάδας για να στηρίξουν την ομάδα τους, ενώ είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα, το πρόγραμμα προπόνησης που ακολούθησαν οι παίκτες του Νίκο Κόβατς μεταδόθηκε σε live streaming από το επίσημο κανάλι των πρωταθλητών Γερμανίας στο YouTube!

Στην Bundesliga η Μπάγερν βρίσκεται στην 3η θέση μετά από οκτώ αγωνιστικές, με απολογισμό τεσσάρων νικών, τριών ισοπαλιών και μίας ήττας. Στον όμιλο του Champions League, από την άλλη, η γερμανική ομάδα φιγουράρει στην πρώτη θέση με δύο νίκες επί Τότεναμ και Ερυθρού Αστέρα, ενώ την Τρίτη (22/10, 22:00) αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.