Φουλ για τελικό Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης

Όλα όσα συνέβησαν στους πρώτους ημιτελικούς, πότε είναι οι ρεβάνς και πότε είχε γίνει ξανά τελικός ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Φουλ για τελικό Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης

Μετά τα πρώτα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης του Champions League έχει αρχίσει να διακρίνεται και το ζευγάρι του τελικού στο Κίεβο. Η Ρεάλ νίκησε μέσα στο Μόναχο τη Μπάγερν με 2-1 και έχει σαφέστατο προβάδισμα πρόκριση έναντι των Βαυαρών. Ο Κίμιχ στο 28’ έκανε το 1-0 για τη Μπάγερν, αλλά η Ρεάλ γύρισε το παιχνίδι χάρη σε γκολ των Μαρσέλο (44’) και Ασένσιο (57’).

Στο άλλο ματς που διεξήχθη την Τρίτη το βράδυ η Λίβερπουλ διέλυσε με 5-2 τη Ρόμα. Σαλάχ (36’, 45+1), Μανέ (56’) και Φιρμίνο (61’, 69’) σκόραραν για τους Reds, ενώ για τους «τζιαλορόσι» σκόραραν οι Ντζέκο (81’) και Περότι (85’ πεν.).

Οι ρεβάνς θα διεξαχθούν την ερχόμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα την 1η Μαΐου η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Μπάγερν, ενώ στις 2 Μαΐου η Ρόμα φιλοξενεί τη Λίβερπουλ.

Όλα δείχνουν πως πηγαίνουμε σε έναν τελικό ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης. Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί ξανά το 1981 για το τότε Κύπελλο πρωταθλητριών που στο πέρασμα των χρόνων έγινε το Champions League με τη σημερινή του μορφή. Σε εκείνον τον τελικό που είχε γίνει στο Παρίσι οι Reds είχαν επικρατήσει με σκορ 1-0.