Ραντζέλοβιτς: Παραλίγο στον Ερυθρό Αστέρα!

Το φλερτ της ομάδας του Βελιγραδίου με τον νεαρό εξτρέμ του Ολυμπιακού και οι εμπειρίες του από το «Μαρακανά».

Ραντζέλοβιτς: Παραλίγο στον Ερυθρό Αστέρα!

Στη Σερβία θεωρείται ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα και ποδοσφαιριστής με μέλλον. Στον Ολυμπιακό έκανε μία εξαιρετική εκκίνηση στη σεζόν εντυπωσιάζοντας και επιβεβαιώνοντας σε μεγάλο βαθμό τα σχόλια που τον συνόδευαν. Ο λόγος φυσικά για τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος ήταν καθοριστικός στο εντός έδρας ματς με την Κράσνονταρ με τα δύο γκολ που σημείωσε και οδήγησε τον Ολυμπιακό σε μία μεγάλη νίκη (4-0).

Για τον Σέρβο εξτρέμ το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα έχει τις ιδιαιτερότητες του. Μπορεί να μην έχει φορέσει ποτέ τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου, αλλά έχει δηλώσει ότι είναι οπαδός του Αστέρα. Όπως έχει πει γνώριζε τα πάντα για τον Ολυμπιακό και ήταν όνειρο του να παίξει στον Πειραιά.

Ο Ραντζέλοβιτς δύσκολα θα είναι στην ενδεκάδα της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά είναι ένας παίκτης που γνωρίζει το Μαρακάνα, αφού έχει αγωνιστεί ως αντίπαλος των πρωταθλητών Σερβίας. Ο Λάζαρ πέρσι έπαιξε δύο φορές με την Ραντνίσκι Νις κατά του Αστέρα στο «Ράικο Μίτιτς» με την ομάδα να χάνει στο ένα ματς 2-0 και στο άλλο 3-0. Και το 2017 έχει αγωνιστεί στο «Μαρακανά» όταν φορούσε τη φανέλα της Ντιναμό Βράνιε και σε ματς για το Κύπελλο είχε χάσει 5-0.

Στον Ερυθρό Αστέρα γνωρίζουν πολύ καλά τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ενώ και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει πολύ καλή άποψη για τον νεαρό Σέρβο. Το καλοκαίρι η ομάδα του Βελιγραδίου είχε δείξει ενδιαφέρον για τον Λάζαρ και ήθελε να τον εντάξει στο ρόστερ της. Τα δημοσιεύματα των Σέρβων τότε έκαναν λόγο για σοβαρό ενδιαφέρον του Αστέρα για τον Λάζαρ προκειμένου να τον αποκτήσει δανεικό.

Υπήρχε τότε η αίσθηση πως δεν θα μείνει ο μικρός στον Ολυμπιακό και ο Ερυθρός Αστέρας είχε κάνει κίνηση να τον πάρει δανεικό. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα μπορούσε να ανάψει το πράσινο φως αν δεν έβλεπε τον παίκτη στην προετοιμασία και εκεί πείστηκε πως έπρεπε να μείνει στον Πειραιά.