Ολυμπιακός: Ανακοίνωση για τα τελευταία εισιτήρια με τον Ερυθρό Αστέρα

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία την Παρασκευή (27/9) και το Σάββατο (28/9) θα μπορούν να προμηθευτούν οι φίλοι της ομάδας τα εναπομείναντα εισιτήρια για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ολυμπιακός: Ανακοίνωση για τα τελευταία εισιτήρια με τον Ερυθρό Αστέρα

Την Παρασκευή (27/9) και το Σάββατο (28/9) θα μπορούν να προμηθευτούν οι φίλοι του Ολυμπιακού τα τελευταία εισιτήρια για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του Champions League με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα (1/10, 22:00).

Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Βελιγράδι

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 2ης Αγωνιστικής του UEFA Champions League απέναντι στον CRVENA ZVEZDA, που θα διεξαχθεί στο «Stadion Rajko Mitic» την Τρίτη 1/10/2019 στις 21:00 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα ελάχιστα εναπομείναντα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν, την Παρασκευή 27/9 και το Σάββατο 28/9 (10:00 – 18:00 ή έως την εξάντλησή τους), από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα φιλάθλου του Ερασιτέχνη, το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την αεροπορική ή την ξενοδοχειακή του κράτηση.

Η Τιμή των εισιτηρίων είναι 52€ και ο Τρόπος Πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ