Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Βελιγράδι

Στη διάθεση του κόσμου θα τεθούν από την Τετάρτη τα εισιτήρια για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Βελιγράδι

Την ερχόμενη Τρίτη ο Ολυμπιακός θα δοκιμαστεί στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Σε αυτό το παιχνίδι η ομάδα του Πειραιά θα έχει και τη στήριξη των οπαδών της. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πάρει από τον Ερυθρό Αστέρα 2.000 εισιτήρια για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και η διάθεση τους θα ξεκινήσει από την Τετάρτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» αναφέρει:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 2ης Αγωνιστικής του UEFA Champions League απέναντι στον CRVENA ZVEZDA, που θα διεξαχθεί στο «Stadion Rajko Mitic» την Τρίτη 1/10/2019 στις 21:00 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν με προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι και θα ταξιδέψουν οι ίδιοι στην Σερβία, ως εξής :

Την Πέμπτη 26/9 (10:00 – 18:00 ή έως την εξάντλησή τους), για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των θυρών VIP, 33, 14, 15, 12, 16 από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25, με δικαίωμα αγοράς ενός (1) εισιτηρίου για κάθε κάτοχο.

Σε περίπτωση μη εξάντλησης των εισιτηρίων από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των παραπάνω θυρών θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση.

Για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VVIP, από το γραφείο Εισιτηρίων Διαρκείας στο Γήπεδο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚH, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την αεροπορική ή την ξενοδοχειακή του κράτηση.

Η Τιμή των εισιτηρίων είναι 52€ και ο Τρόπος Πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ».