Champions League: Tρελαμένος ο Μπεν που δεν παίζει με τον Ερυθρό Αστέρα κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Μοχάμεντ Μπεν οδηγεί τον Ερυθρό Αστέρα και είναι τυχερός ο Ολυμπιακός που δεν θα τον βρει στο δρόμο του στο Champions League.

Champions League: Tρελαμένος ο Μπεν που δεν παίζει με τον Ερυθρό Αστέρα κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Μοχάμεντ Μπεν σημείωσε ένα από τα τρία γκολ και ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ερυθρού Αστέρα στον αγώνα πρωταθλήματος με την Βόζντοβατς (1-3).

Βόζντοβατς - Ερυθρός Αστέρας 1-3: «Ξύπνησε» ενόψει Ολυμπιακού! (vid)

Ο φορ από τις νήσους Κομόρες έχει αγωνιστεί φέτος σε τρία ματς πρωταθλήματος με τον Αστέρα και έχει σημειώσει τρία γκολ...

Δεν έχει παίξει λεπτό στο Champions League καθώς δεν είχε δηλωθεί στη λίστα της διοργάνωσης. Κι αυτό γιατί την εποχή που ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έφτιαχνε τη λίστα ο Μπεν βρισκόταν στο Κατάρ παζαρεύοντας τη μεταγραφή του.

Η μεταγραφή όμως δεν ολοκληρώθηκε και ο Μπεν γύρισε στο Βελιγράδι. Στο μεταξύ όμως ο Μιλόγεβιτς είχε πάρει για αντικαταστάτη του τον Ολλανδό Ρατζίβ Φαν Λα Πάρα.

Ο Μπεν όμως έχει αποδείξει στις δυο προηγούμενες περιόδους στην Ευρώπη πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα, όπως και στις εσωτερικές διοργανώσεις έχοντας σκοράρει 35 φορές σε 65 αγώνες.

Ο ίδιος δηλώνει τρελαμένος που δεν αγωνίζεται στο Champions League.

«Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι σκληρός, καταλαβαίνω μερικούς παίκτες που παραιτούνται αν και έχουν τεράστιο ταλέντο. Πρέπει να έχεις νοοτροπία μονομάχου. Είμαι ευτυχής που επιστρέφω, αν και είμαι τρελαμένος που δεν έχω δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League» δήλωσε ο Μπεν μετά τον αγώνα με τη Βόζντοβατς κι εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον κόσμο και στον προπονητή που εξακολουθούν να τον στηρίζουν.