Μάρκο Μάριν: «Καλύτερoι κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο αρχηγός του Ερυθρού Αστέρα, Μάρκο Μάριν μετά το 3-0 από τη Μπάγερν αναφέρθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό την επόμενη αγωνιστική (01/10)

 Μάρκο Μάριν: «Καλύτερoι κόντρα στον Ολυμπιακό»

Την ανωτερότητα της Μπάγερν παραδέχτηκε ο Μάρκο Μάριν μετά το παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα με τους Βαυαρούς στο Μόναχο, στην πρεμιέρα του δευτέρου ομίλου του Champions League.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας πήραν τη νίκη με το ευρύ 3-0 και είχαν τρία δοκάρια στο παιχνίδι, ενώ ενόψει της συνέχειας ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» εξέφρασε την ελπίδα του για ένα θετικό αποτέλεσμα στο ματς της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι (01/10).

«Είδαμε ότι η Μπάγερν Μονάχου είναι σε άλλο επίπεδο. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κάποιο γκολ με βάση τις ευκαιρίες που κάναμε, αλλά οι αντίπαλοί μας άξιζαν τη νίκη. Τα τελευταία δύο γκολ που πέτυχαν μας πλήγωσαν πολύ. Παρόλα αυτά, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως αυτό ήταν μόλις το πρώτο παιχνίδι που δώσαμε στον όμιλο και μάλιστα εκτός έδρας. Ελπίζω να τα να τα καταφέρουμε καλύτερα κόντρα στον Ολυμπιακό», είπε σε δηλώσεις του ο Γερμανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος στο παρελθόν είχε αγωνιστεί με τα χρώματα και του Ολυμπιακού.

Στο μεταξύ, ο Καναδός τερματοφύλακας του Ερυθρού Αστέρα, Μίλαν Μποργιάν, σημείωσε με την σειρά του: «Η Μπάγερν είναι μία εξαιρετική ομάδα. Πρέπει να αποκτήσουμε περισσότερες εμπειρίες από τέτοια παιχνίδια και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι μας κόντρα στον Ολυμπιακό. Αν επιτεθούμε ίσως κάνουμε κάτι…».

Τέλος, ο προπονητής των Σέρβων, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, υποστήριξε: «Όπως είπα πριν τον αγώνα, Μπάγερεν και Τότεναμ είναι τα φαβορί του γκρουπ. Γνωρίζουμε πως παίξαμε κόντρα σε μια ομάδα που μπορεί να κατακτήσει το Champions League. Εμείς κάναμε κάποιες λάθος πάσες και τιμωρηθήκαμε από την αντίπαλό μας. Δεν πρέπει να είμαστε στεναχωρημένοι και κοιτάζουμε πλέον την επόμενη αναμέτρησή μας».