Ολυμπιακός - Τότεναμ: «Ερυθρόλευκη» εκτόξευση στ' αστέρια!

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Τότεναμ στο Καραϊσκάκη (18/9, 19:55) για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και δίνει την πρώτη του μάχη για την ευρωπαϊκή του απογείωση.

Ολυμπιακός - Τότεναμ: «Ερυθρόλευκη» εκτόξευση στ' αστέρια!

Ώρα πρεμιέρας για τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Champions League! Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Τότεναμ στο «Γ. Καραϊσκάκης» το βράδυ της Τετάρτης (18/9, 19:55, LIVE στο fosonline.gr) με στόχο το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού ο Σεμέδο

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεσή του τον Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπισε στο γόνατο.

Τι είπε ο Μαρτίνς για τον Σεμέδο και την ενδεκάδα με την Τότεναμ (vid)

Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Μαρτίνς για την Τότεναμ

Απο εκεί και πέρα ο Πορτογάλος τεχνικός θα παρατάξει την ενδεκάδα για το ματς με την αγγλική ομάδα με τον Σα κάτω από τα δοκάρια, τον Ελαμπντελαουί στο δεξί άκρο και τον Τσιμίκα στο αριστερό. Στο κέντρο θα δούμε το γνώριμο δίδυμο Μεριά - Σεμέδο, ενώ στον άξονα θα βρεθούν οι Μπουχαλάκης και Γκιγιέρμε.

Στα άκρα θα αγωνιστούν οι Ποντένσε και Μασούρας, ενώ ο Βαλμπουενά θα αναλάβει για ακόμα μία φορά επιτελικό ρόλο. Στην κορυφή της επίθεσης υπήρξε «μάχη» ανάμεσα σε Γκερέρο και Ελ Αραμπί με τον Ισπανό να έχει το προβάδισμα για το βασικό σχήμα.

Champions League: Xωρίς Οριέ και Ρόουζ η Τότεναμ με Ολυμπιακό

Όσο για την Τότεναμ, οι φιλοξενούμενοι ήρθαν στην Ελλάδα χωρίς δύο βασικούς τους ποδοσφαιοριστές, τους Σερζ Οριέ και Ντάνιο Ρόουζ. Αμφότεροι αγωνίστηκαν στη νίκη επί της Κρίστας Πάλας (4-0) και έμειναν εκτός αποστολής για το Φάληρο λόγω ροτέισον, όπως άλλωστε είχε προανναγγείλει ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Τετάρτη 18/9
19:55 Ολυμπιακός - Τότεναμ