Το τετ-α-τετ του Μαρτίνς με τον Τσιμίκα (pics)

Ο Πέδρο Μαρτίνς στο περιθώριο της τελευταίας προπόνησης του Ολυμπιακού πριν το ματς με την Τότεναμ μίλησε γι’ αρκετά λεπτά με τον Κώστα Τσιμίκα.

Το τετ-α-τετ του Μαρτίνς με τον Τσιμίκα (pics)

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που αποδείχτηκε καθοριστικός στην πορεία του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League ήταν ο Κώστας Τσιμίκας. Ο 23χρονος μπακ είχε εξαιρετική παρουσία εξουδετερώνοντας τα βαριά όπλα των αντιπάλων του.

Ο «Τσίμι» και στο παιχνίδι με την Τότεναμ θα έχει σημαντικό ρόλο και αναμένεται να είναι εξίσου καθοριστικός για την εξέλιξη της αναμέτρησης. Στα παιχνίδια των προκριματικών ήταν εκ των κορυφαίων, αλλά ξέρει καλά και ο ίδιος πως θα έχει πολλή δουλειά το βράδυ της Τετάρτης.

Απέναντι στον Τσιμίκα αναμένεται να βρεθεί ο Λαμέλα (αν και κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά για την ενδεκάδα των Άγγλων) και το βράδυ δεν θα είναι απλό για τον Έλληνα μπακ. Ο Πέδρο Μαρτίνς όλες αυτές τις ημέρες τον έχει από κοντά τον νεαρό αμυντικό και του εξηγεί το τι πρέπει να κάνει στο παιχνίδι. Και στο περιθώριο της τελευταίας προπόνησης πριν το παιχνίδι με την Τότεναμ ο 49χρονος προπονητής μίλησε με τον Τσιμίκα.

Ο κόουτς μίλησε με τον «Τσίμι» γι’ αρκετά λεπτά στο περιθώριο της προπόνησης και του εξηγούσε κάποια πράγματα που περιμένει από αυτόν το βράδυ της Τετάρτης. Γνωρίζει πολύ καλά ο 49χρονος τεχνικός πως η παρουσία του Έλληνα μπακ θα είναι καθοριστική γι’ αυτό και όλες αυτές τις ημέρες τον έχει από κοντά και γι’ αυτό και του έδωσε ανάσες στο ματς με τον Βόλο, αφού τον θέλει φρέσκο την Τετάρτη.