Φόβος των Άγγλων ο Βαλμπουενά

Στην Τότεναμ τρέμουν τον Ματιέ Βαλμπουενά και θεωρούν πως αυτός είναι ο νούμερο «1» κίνδυνος για την ομάδα τους.

Φόβος των Άγγλων ο Βαλμπουενά

Ο Ούγκο Γιορίς στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι της Τότεναμ με τον Ολυμπιακό μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ματιέ Βαλμπουενά. Ξέρει καλά τον άσο των «ερυθρόλευκων» τόσο από το γαλλικό πρωτάθλημα όσο και από την Εθνική Γαλλίας. Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για έναν ποδοσφαιριστή που είναι ήδη σήμα κατατεθέν στη φετινή πορεία των Πειραιωτών.

Οι Άγγλοι έχουν εστιάσει στον Βαλμπουενά και τα ρεπορτάζ τους για το παιχνίδι σε αυτόν επικεντρώνονται. Είναι ένας παίκτης τον οποίο υπολογίζουν πολύ και όχι άδικα, αφού η κατασκοπία που έχουν κάνει έχει δείξει ότι από τα πόδια του Γάλλου περνάει το παιχνίδι του Ολυμπιακού και επιπλέον είναι μόνιμη απειλή από τις στατικές φάσεις.

Ο Βαλμπουενά ολοκλήρωσε τη διαδικασία των προκριματικών με πέντε ασίστ και στην Τότεναμ θεωρούν πως αυτός είναι ο νούμερο «1» κίνδυνος για την ομάδα τους. Ο 35χρονος άσος έχει κάνει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στη σεζόν και αποδείχτηκε καθοριστικός σε κρίσιμα παιχνίδια του Ολυμπιακού οδηγώντας τον σε επιτυχίες.

Εκείνο που τονίζουν οι Άγγλοι είναι πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή απρόβλεπτο με πλούσιο ρεπερτόριο και που μπορεί να κάνει τη ζημιά ανά πάσα στιγμή. Η καριέρα του Ματιέ Βαλμπουενά μιλάει από μόνη της άλλωστε και άπαντες γνωρίζουν ότι είναι παίκτης που μπορεί να καθορίσει αποτελέσματα.