Βαλένθια: Σε πρωτοφανή απεργία οι παίκτες για την απόλυση του προπονητή τους!

Κανένας παίκτης της Βαλένθια δεν εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με τη Τσέλσι, αφήνοντας τον Θελάδες ολομόναχο, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να διαμαρτυρηθούν για την απόλυση του Μαρθελίνο!

Βαλένθια: Σε πρωτοφανή απεργία οι παίκτες για την απόλυση του προπονητή τους!

Η Βαλένθια βρίσκεται στο Λονδίνο για τον αγώνα με την Τσέλσι στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, με τον Άλμπερτ Θελάδες να εμφανίζεται ολομόναχος στην συνέντευξη Τύπου.

Οι πρωτοφανείς εικόνες από την αίθουσα Τύπου του Στάμφορντ Μπριτζ έκαναν το γύρο του κόσμου, προκαλώντας ποικίλα σχόλια. Όπως έγινε γνωστό, οι παίκτες των «νυχτερίδων» θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση της διοίκησης για την απόλυση του Μαρθελίνο.

Η θητεία του Θελάδες στην ισπανική ομάδα ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο, αφού διέρρευσε ότι αποδέχθηκε να αντικαταστήσει τον Μαρθελίνο πριν αυτός αποπεμφθεί από την τεχνική ηγεσία.

Αυτό όξυνε το κλίμα ακόμη περισσότερο, με τους παίκτες να δείχνουν από την αρχή πως ο νέος του προπονητής είναι persona non grata και ότι δεν έχει την στήριξή τους.

Η κενή καρέκλα δίπλα στον Θελάδες κατά τη συνέντευξη Τύπου πριν την πρεμιέρα του Champions League ήταν ακόμα ένα σημάδι ότι δεν είναι αποδεκτός και αυτή η αναστάτωση δεν μπορεί παρά να έχει αγωνιστικές επιπτώσεις.

«Δεν είναι μια κατάσταση ιδανική, αλλά πρόκειται για απόφαση των ποδοσφαιριστών. Κάθε φορά που γίνεται αλλαγή στον πάγκο, χρειάζεται μια περίοδος προσαρμογής», σχολίασε ο προπονητής των «νυχτερίδων» για το συμβάν.