Η UEFA προβλέπει τις ενδεκάδες στο Ολυμπιακός - Τότεναμ

Η UEFA δύο μέρες πριν τον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League της σεζόν 2019-20, παρουσίασε τις πιθανές ενδεκάδες των «ερυθρόλευκων» και της Τότεναμ στην προσεχή τους αναμέτρηση.

Η UEFA προβλέπει τις ενδεκάδες στο Ολυμπιακός - Τότεναμ

Η UEFA ενόψει της πρεμιέρας των ομίλων του Champions League, παρουσίασε στην επίσημη ιστοσελίδα της τις πιθανές εντεκάδες του Ολυμπιακού και της Τότεναμ, για την επερχόμενη αναμέτρηση τους το βράδυ της Τετάρτης στο «Γ.Καραϊσκάκης» (18/9, 19:55).

Αναλυτικά η σύνθεση των «ερυθρόλευκων» σύμφωνα με την Παγκόσμια Ομοσπονδία: Ζοζέ Σα, Ομάρ Ελαμντελαουί, Γιασίν Μερία, Παπέ Αμπού Σισσέ, Κώστας Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιώργος Μασούρας, Ματιέ Βαλμπουενά, Ντάνιελ Ποντένσε και Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο.

Αμφίβολο για τον αγώνα θεωρεί τον Ρούμπεν Σεμέδο, παρόλο που προπονήθηκε κανονικά και θα δώσει το παρών στην αναμέτρηση.

Και η πιθανή σύνθεση των Spurs: Ούγκο Γιορίς, Σερτζ Αουριέρ, Τόμπι Αλντεβάιρελντ, Γιαν Βερτόνγκεν, Μπεν Ντέιβις, Χάρι Γουίνκς, Όλιβερ Σκιπ, Τανγκί Εντομπελέ, Λούκας Μόουρα, Ντέλε Άλι και Χάρι Κέιν.

Εκτός δράσης έχει τους Τζιοβάνι Λο Σέλσο και Χουάν Φόιθ, καθώς αμφίβολοι είναι οι Ντάβινσον Σάντσεζ και Ράιαν Σεσενιό.