Κανονικά και σήμερα ο Σεμέδο, έτοιμος για Τότεναμ

Ο Πορτογάλος στόπερ έβγαλε κανονικά και τη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού που έγινε στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έχει τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Κανονικά και σήμερα ο Σεμέδο, έτοιμος για Τότεναμ

Απλά περιμέναμε την επιβεβαίωση και αυτή θα ερχόταν από την σημερινή πρωινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Ρούμπεν Σεμέδο έχει μπει σε ρυθμό προπονήσεων από την Παρασκευή, αλλά το τελικό τεστ αναμενόταν το σημερινό.

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού έβγαλε χωρίς πρόβλημα και τη σημερινή προπόνηση και πλέον θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παρουσία του στην ενδεκάδα του αγώνα με την Τότεναμ. Προπονήθηκε κανονικά, μίλησε και πάλι με τον Πέδρο Μαρτίνς και το ξεκαθάρισε πως αισθάνεται καλά και έτοιμος να παίξει.

Έτσι την Τετάρτη το βράδυ αναμένεται να πάρει θέση στο πλευρό του Γιασίν Μεριά στο μεγάλο ραντεβού με τον αγγλικό σύλλογο. Ο Σεμέδο από την πρώτη στιγμή είχε ξεκαθαρίσει πως θα έκανε τα πάντα για να παίξει κόντρα στην Τότεναμ και τελικά πράγματι ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο γόνατο που αποκόμισε στο ματς με την Κράσνονταρ και εξαιτίας του υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση.