Οι μεγάλοι κίνδυνοι της Τότεναμ, τι δείχνει η ανάλυση της ενόψει Ολυμπιακού (vid)

Πολύ δύσκολο έργο περιμένει τον Ολυμπιακό με τους Λονδρέζους να έρχονται αγριεμένοι στην Ελλάδα για το ματς με τους Πειραιώτες.

Οι μεγάλοι κίνδυνοι της Τότεναμ, τι δείχνει η ανάλυση της ενόψει Ολυμπιακού (vid)

Το παιχνίδι με την Τότεναμ είναι μία μεγάλη πρόκληση για τον Ολυμπιακό, ένα ματς στο οποίο οι Πειραιώτες θα τεστάρουν τις δυνάμεις τους κόντρα στη φιναλίστ του Champions League. Το συγκρότημα του Ποτσετίνο είναι «φωτιά» από τη μέση και μπροστά και το απέδειξε στο πρόσφατο παιχνίδι του για το πρωτάθλημα που σκόραρε τέσσερις φορές σε ένα ημίχρονο κατά της Κρίσταλ Πάλας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του θα έχουν πολύ δύσκολο έργο και το γνωρίζει πολύ καλά ο Πορτογάλος κόουτς. Μαζί με τους συνεργάτες του έχει κατασκοπεύσει την Τότεναμ, έχει αναλύσει τα πάντα για τους Άγγλους και γνωρίζει πως θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και απόδοση σε πολύ υψηλό επίπεδο για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να τους χτυπήσει.

Οι κίνδυνοι είναι πολλοί και άπαντες θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι έτσι ώστε να μπορέσουν να κοντράρουν το συγκρότημα του Ποτσετίνο, το οποίο έρχεται αγριεμένο στην Ελλάδα. Πολλοί στέκονται στον Σον και στον Κέιν και είναι λογικό, αλλά μία ομάδα όπως η Τότεναμ έχει αρκετούς παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά.

Μία τέτοια περίπτωση είναι ο δεξιός μπακ, ο Οριέ, ο οποίος στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας αγωνίστηκε για πρώτη φορά και έκανε μεγάλες ζημιές στον αντίπαλο του. Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο ο Οριέ προκαλεί το αυτογκόλ της Κρίσταλ Πάλας με φοβερή κίνηση στην πλάτη της άμυνας, ενώ είναι αυτός που σερβίρει και στον Σον για το 3-0.

Ο Οριέ με τον τρόπο που κινούνταν στο γήπεδο έδινε μεγάλο πλάτος και δυσκόλευε αρκετά την άμυνα της Κρίσταλ Πάλας να τον αντιμετωπίσει. Ο Σον από την πλευρά του με κίνηση στην απέναντι πλευρά δημιουργεί ρήγματα και κάνει πολύ δύσκολο το έργο της άμυνας.

Γίνεται αντιληπτό πως ο Ολυμπιακός την Τετάρτη το βράδυ θα έχει πολύ δύσκολο έργο και χρειάζεται συγκέντρωση στο 100% για να μπορέσει να αντιμετωπίσει όλους αυτούς τους κινδύνους. Ο Πέδρο Μαρτίνς στο περιθώριο της σημερινής προπόνησης αναμένεται να κάνει μία πρώτη ανάλυση του αντιπάλου, όμως, το σίγουρο είναι πως οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πρέπει να κινηθούν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης.