Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις θέσεις ΑΜΕΑ με Τότεναμ

Η πειραϊκή ΠΑΕ γνωστοποίησε με ανακοίνωση της τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να κλείσουν θέση στο Καραϊσκάκη τα ΑΜΕΑ.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις θέσεις ΑΜΕΑ με Τότεναμ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιεί τον τρόπο με τον οποίο τα Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες θα κλείσουν θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το παιχνίδι με την Τότεναμ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πειραιωτών:

Για τον αγώνα της Φάσης των Ομίλων του UEFA Champions League μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – TOTTENHAM που θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» την Τετάρτη 18/9/2019 και ώρα 19:55, τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες θα μπορούν να επικοινωνούν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, ο οποίος θα λειτουργεί τη Δευτέρα 16/9 έως την κάλυψη των θέσεων, και ώρες 11:00 – 13:00 και να δηλώνουν την κράτηση θέσης τους.

Ακολούθως και αφού πιστοποιείται πως είναι ΑμΕΑ, το όνομά τους θα καταγράφεται στη σχετική λίστα με σειρά προτεραιότητας μέχρι και την κάλυψη του αριθμού των θέσεων.

Μετά την κάλυψη των θέσεων θα εκδοθεί σχετική ενημερωτική ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, προκειμένου να αποφεύγεται η προσέλευση περισσοτέρων ΑμΕΑ στο γήπεδο και ως εκ τούτου η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους.