Τραυματίας (και) ο Ντάβινσον Σάντσες στην Τότεναμ

Ο 23χρονος αμυντικός Ντάβινσον Σάντσες τραυματίστηκε στον αστράγαλό του σε αγώνα της εθνικής Κολομβίας

Τραυματίας (και) ο Ντάβινσον Σάντσες στην Τότεναμ

Νέο πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε στην Τότεναμ λίγες μέρες μετά τον Αργεντινό μέσο Τζιοβάνι Λο Σέλσο, που γύρισε «λαβωμένος» από τις υποχρεώσεις του με την εθνική και θα χάσει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην επόμενη εβδομάδα (18/9) στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League.

Αυτήν τη φορά, το όνομα που προστέθηκε στη λίστα του ιατρικού τιμ των λονδρέζων είναι αυτό του Ντάβινσον Σάντσες, ο οποίος χτύπησε στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα της Κολομβίας.

Άπαντες στο «στρατόπεδο» των «σπιρουνιών» περιμένουν τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων του ποδοσφαιριστή, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του, όπως επίσης και το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για να αποθεραπευτεί.

Μέχρι στιγμής, πάντως, θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στο προσεχές εντός έδρας λονδρέζικο ντέρμπι της ομάδας του με αντίπαλο την Κρίσταλ Πάλας το Σάββατο (14/9) για την πέμπτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ μένει να φανεί αν θα προλάβει και το ματς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».