Ποτσετίνο: «Ο Έρικσεν είναι χαρούμενος στην Τότεναμ»

Ο προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, αναφέρθηκε στην υπόθεση του Κρίστιαν Έρικσεν και ξεκαθάρισε πως ο Δανός μεσοεπιθετικός είναι χαρούμενος στα «σπιρούνια»

Ποτσετίνο: «Ο Έρικσεν είναι χαρούμενος στην Τότεναμ»

Στο «σίριαλ» που δημιουργήθηκε το εφετινό καλοκαίρι με το μέλλον του Κρίστιαν Έρικσεν στην Τότεναμ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής των «σπιρουνιών», Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Ο Αργεντινός προπονητής ξεκαθάρισε πως ο Δανός μεσοεπιθετικός είναι χαρούμενος που παρέμεινε τελικά στο έμψυχο δυναμικό των λονδρέζων, παρά το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου ο παίκτης βρέθηκε πολύ κοντά στην αποχώρησή του από τον σύλλογο.

«Ο Έρικσεν είναι χαρούμενος. Ήταν πάντα χαρούμενος. Δεν είπε ποτέ πως δεν είναι χαρούμενος εδώ. Στο τέλος φυσικά ο καθένας έχει τους στόχους του, τις προκλήσεις και τα επιτεύγματα του. Αλλά, σας το είχα πει και πριν το παιχνίδι με την Άρσεναλ, ήταν με το σωστό μυαλό και γι' αυτό τον επέλεξα να παίξει», είπε αρχικά ο Ποτσετίνο.

Κλείνοντας, ο Αργεντινός σημείωσε: «Φυσικά, όπως γνωρίζετε ήταν πάντα ένας σημαντικός παίκτης για εμάς. Μετά από πέντε χρόνια και αυτή είναι η έκτη σεζόν που ξεκινάμε με έναν παίκτη που εκτιμάμε πολύ και οι ικανότητες του είναι σημαντικές για την ομάδα. Είναι χαρούμενος και πιστεύουμε πως του αξίζει να παίζει».

Το συμβόλαιο του Έρικσεν με την Τότεναμ ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και παρά τις προσπάθειες των λονδρέζων να ανανεώσουν την συνεργασία τους με τον ποδοσφαιριστή, εν τούτοις ο τελευταίος δεν δέχτηκε να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο.

Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου αρκετές ομάδες κινήθηκαν για την απόκτησή του και κυρίως μάλιστα η Ρεάλ Μαδρίτης. Εκ του αποτελέσματος, βέβαια, ο διεθνής άσος δεν μετακόμισε στους «μερένχες» και παρέμεινε στις τάξεις των λονδρέζων.

Σημειώνεται, επίσης, πως ο Ποτσετίνο συμπεριέλαβε το όνομα του Κρίστιαν Έρικσεν στην ευρωπαϊκή λίστα της Τότεναμ για τους αγώνες της φάσης των ομίλων του Champions League. Έτσι, ο Δανός θα βρίσκεται στην διάθεση του Αργεντινού προπονητή του και για το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (18/9) στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην πρεμιέρα του δευτέρου γκρουπ.

Τότεναμ: Η λίστα της για το Champions League