Champions League: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός σε Βελιγράδι, Μόναχο και Λονδίνο

Γνωστοποιήθηκε από την πειραϊκή ΠΑΕ ο αριθμός των εισιτηρίων που θα έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού στα εκτός έδρας ματς του Champions League. Ολοκληρώθηκε στο Καβούρι το 18οForum της UEFA για θέματα Σταδίων και Ασφαλείας.

Champions League: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός σε Βελιγράδι, Μόναχο και Λονδίνο

Θα «κοκκινίσουν» το Βελιγράδι, το Μόναχο και το Λονδίνο από φίλους του Ολυμπιακού στα εκτός έδρας παιχνίδια που θα γίνουν την 1η Οκτωβρίου, στις 6 Νοεμβρίου και στις 26 Νοεμβρίου αντίστοιχα.

Όπως γνωστοποιήθηκε ο Ολυμπιακός θα έχει τη συμπαράσταση 2.000 οπαδών του στο Βελιγράδι, 3.800 φιλάθλων στο Μόναχο και γύρω στους 3.000 στο Λονδίνο. Φυσικά, οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν με τον Ερυθρό Αστέρα, την Τότεναμ και την Μπάγερν για την παρουσία 1.800 φιλοξενούμενων οπαδών στο Καραϊσκάκη.

Στο μεταξύ, στην Ελλάδα (στο Καβούρι συγκεκριμένα) πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το Forum της UEFA για θέματα Σταδίων και Ασφάλειας, παρουσία εκπροσώπων των ομάδων του Champions League και του Europa League, αλλά και των εκπροσώπων της Αστυνομίας και των Ομοσπονδιών όλων των κρατών – μελών της UEFA.

Από πλευράς Ολυμπιακού παραβρέθηκαν ο υπεύθυνος διαχείρισης εισιτηρίων Παναγιώτης Μπαντούνας και ο υπεύθυνος ασφαλείας Βαγγέλης Συντυχάκης.

Δόθηκαν συγκεκριμένες οδηγίες για την απαγόρευση πυροτεχνημάτων, ενώ η εντολή ήταν ότι σε περίπτωση που πέσει πυροτέχνημα, τότε οι άνθρωποι ασφαλείας να τα αφήνουν να σβήνουν και όχι να τα πιάνουν, έτσι ώστε να αποφεύγεται κίνδυνος σοβαρού τραυματισμού.