Oλυμπιακός: Χειρουργήθηκε ο Σεμέδο

Όλα καλά πήγαν στην χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης (29/8) ο Ρούμπεν Σεμέδο. Μάχη με το χρόνο δίνει ο Πορτογάλος στόπερ για να προλάβει την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Oλυμπιακός: Χειρουργήθηκε ο Σεμέδο

Ο Σεμέδο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αρθροσκοπικής μερικής έξω μηνισκεκτομής δεξιού γόνατος, από τον γιατρό της ομάδας και διευθυντή του θεραπευτηρίου Metropolitan, Χρήστο Θέο.

Ο Πορτογάλος πήρε εξιτήριο και θα ξεκινήσει άμεσα τις θεραπείες, ώστε να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στις υποχρεώσεις της ομάδας του.

Όλα δείχνουν ότι θα λείψει από την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, αλλά ο Πορτογάλος θα κάνει τα πάντα για να προλάβει.

Ο Ολυμπιακός σίγουρα θα πορευτεί χωρίς τον Ρούμπεν Σεμέδο στα ματς με την ΑΕΛ και τον Βόλο για τη 2η και 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το πρόβλημα ουσιαστικά είναι μία κάκωση στο μηνίσκο του δεξιού του γονάτου και κανονικά χρειάζεται περίπου ένα μήνα. Το θέμα όμως είναι πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης.

Σε τραυματισμούς που είχε στο παρελθόν, επέστρεφε στη δράση συνήθως νωρίτερα.

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι όλα πήγαν καλά ενώ η εκτίμηση που υπάρχει κάνει λόγο για απουσία ενός μήνα. Με κύριο στόχο να προλάβει ο παίκτης να είναι έτοιμος στις αρχές Οκτώβρη για το δεύτερο ματς της ομάδας στον όμιλο.

Η ενημέρωση από τον Ολυμπιακό:

Σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση αρθροσκοπικής μερικής έξω μηνισκεκτομής δεξιού γόνατος υπεβλήθη ο άσος του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο από τον γιατρό της ομάδας και διευθυντή του θεραπευτηρίου Metropolitan, κ. Χρήστο Θέο. Ο ποδοσφαιριστής θα εξέλθει σήμερα και θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης ώστε να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στις υποχρεώσεις της ομάδας.