Ο Μπεργκ απαντάει στην κριτική: «Σιγά μην κλάψω...»

Ο Μάρκους Μπέργκ μίλησε σε ιστοσελίδα της Ρωσίας για τον αποκλεισμό της Κράσνονταρ από τον Ολυμπιακό αλλά και για την κριτική που δέχεται. 

Ο Μπεργκ απαντάει στην κριτική: «Σιγά μην κλάψω...»

Ο Μάρκους Μπέργκ μίλησε στη ρωσική ιστοσελίδα «tass.ru» για τον αποκλεισμό της ομάδας του από τον Ολυμπιακό, αλλά και για την κριτική που δέχεται το τελευταίο χρονικό διάστημα με αφορμή την όχι και τόσο καλή απόδοσή του.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού τόνισε ότι ήταν πολύ δύσκολη η ανατροπή του 4-0 από τους «ερυθρόλευκους» έτσι κι αλλιώς, ενώ για τις κριτικές είπε πως δε θα κάτσει να βάλει και τα κλάματα αλλά θα συνεχίσει να δουλεύει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκους Μπέργκ:

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό: Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, πιέζοντας αρκετά, δίνοντας λίγα στον αντίπαλο και καταφέραμε να προηγηθούμε. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός μας ισοφάρισε και μας έβαλε μεγάλη πίεση. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και να πάρουμε τη νίκη. Σίγουρα ήταν δύσκολη η ανατροπή, ενώ μετά το δεύτερο γκολ ήταν σχεδόν αδύνατη».

Για την κριτική που δέχεται και τον αποκλεισμό από το Champions League: «Φυσικά και είναι ένα ισχυρό πλήγμα για εμάς ο αποκλεισμός, αλλά δεν θα πρέπει να χάνουμε την πίστη μας και να μείνουμε στην ήττα, γιατί η σεζόν μόλις ξεκίνησε και θα πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε στις άλλες διοργανώσεις. Εγώ δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, προσπαθώ να δημιουργήσω φάσεις για την ομάδα και να δίνω το μάξιμουμ προς όφελός της. Εάν με κριτικάρουν, δεν πρόκειται να πάω σε μία γωνία και να βάλω τα κλάματα. Θα συνεχίσω να δουλεύω».