Το «ΦΩΣ» και το fosonline.gr στο Κράσνονταρ (pics)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ: Γ. ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ. Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για την επιστροφή του στους ομίλους του Champions League και το «ΦΩΣ» είναι παρών στο μεγάλο ραντεβού.

Το «ΦΩΣ» και το fosonline.gr στο Κράσνονταρ (pics)

Στο Κράσνονταρ θα κληθεί ο Ολυμπιακός αύριο το βράδυ (22:00) να σφραγίσει το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League. Το 4-0 με το οποίο νίκησε στο πρώτο παιχνίδι όχι απλά του δίνει αέρα, αλλά τον έχει φέρει με το ενάμιση πόδι στους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

To «ΦΩΣ» και το fosonline.gr από τα ξημερώματα της Δευτέρας βρίσκονται στη Ρωσία για να σας μεταφέρουν τα πάντα από το μεγάλο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Η αυριανή είναι μία σημαντική βραδιά για τους "ερυθρόλευκους", αφού έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στα αστέρια.

Φτάνοντας στο Κράσνονταρ με πτήση μέσω της Κωνσταντινούπολης συναντήσαμε 20 βαθμούς κελσίου, θερμοκρασία αρκετά κοντά στα δικά μας δεδομένα και το πρωί αναμένεται να φτάσει στους 32. Ο επισκέπτης περισσότερο σοκάρεται όταν αντικρίζει το διεθνές αεροδρόμιο της πόλης με τα λυόμενα δωματιάκια.

Περνώντας την πόρτα της εξόδου αμέσως σε πλευρίζουν οι "πειρατές" οδηγοί ταξί προκειμένου να προτιμήσεις αυτούς αντί του νόμιμου ταξί. Η περιοχή που βρίσκεται το αεροδρόμιο σου δίνει την εικόνα ελληνικής επαρχιακής πόλης, αλλά μπαίνοντας προς το κέντρο αντικρίζεις τα ψηλά κτίρια και τα πολυτελή ξενοδοχεία.

Στη διάρκεια της ημέρας θα έχετε την ευκαιρία να δείτε περισσότερες εικόνες από το Κράσνονταρ, να διαβάσετε τα τελευταία νέα πριν τη ρεβάνς του Ολυμπιακού και φυσικά τις συνεντεύξεις των δύο προπονητών. Θυμίζουμε πως η αποστολή των Πειραιωτών "πετάει" το πρωί στις 10:30 με πτήση τσάρτερ από την Αθήνα.