Το τετ α τετ του Μαρινάκη με τον Φορτούνη

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός τα είπε με τον αρχηγό της ομάδας του Πειραιά πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την Κράσνονταρ.

Το τετ α τετ του Μαρινάκη με τον Φορτούνη

Ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν για τον Ολυμπιακό είναι ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού. Ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης από την επέμβαση που υποβλήθηκε στο δεξί του γόνατο, αλλά είναι δίπλα στους συμπαίκτες του.

Έτσι και στο παιχνίδι με την Κράσνονταρ ο Φορτούνης βρέθηκε κανονικά στο "Γ. Καραϊσκάκης" για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του. Καθημερινά, άλλωστε δίνει το παρών στον Ρέντη για την αποθεραπεία του.

Ο "Φόρτου" μάλιστα είχε την ευκαιρία να τα πει και για μερικά λεπτά με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι δυο τους μίλησαν στον αγωνιστικό χώρο του φαληρικού γηπέδου με τον ιδιοκτήτη της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ να ενημερώνεται από πρώτο χέρι για την πορεία της αποκατάστασης του ποδοσφαιριστή. Από την πρώτη στιγμή, άλλωστε ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει σταθεί στο πλευρό του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος περνάει μία δύσκολη περίοδο.