Η πιθανή ενδεκάδα της Κράσνονταρ και τα προβλήματα

Πως αναμένεται να παραταχθεί η ρωσική ομάδα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη το βράδυ.

Η πιθανή ενδεκάδα της Κράσνονταρ και τα προβλήματα

Έχει και προβλήματα η Κράσνονταρ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα εκτός μάχης είναι ο Βραζιλιάνος φορ Άρι, ο οποίος έχει εμπειρία από ευρωπαϊκά ματς, ενώ και ο Ρεμί Καμπελά που ήρθε στην Αθήνα με την αποστολή προέρχεται από τραυματισμό. Από ιατρικής πλευράς είναι έτοιμος να παίξει, αλλά σύμφωνα με τους Ρώσους δεν είναι σίγουρο πως θα αγωνιστεί βασικός.

Το πιθανότερο είναι πως η Κράσνονταρ θα παραταχθεί με γκολκίπερ τον Σαφόλοφ, δεξί μπακ τον Πετρόφ, αριστερό τον Ραμίρες, στόπερ τον Φιόλουσον με τον Σέρβο Σπάχιτς, στο κέντρο τον Καμπόλοφ αμυντικό χαφ, τον Βιλένα αριστερό χαφ, τον Καμπελά ή τον Όλσον δεξιά, ενώ στην επίθεση θα παίξουν ο Βάντερσον αριστερά, ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ δεξιά και σέντερ φορ λογικά ο Μπεργκ αν και έχει πιθανότητες και ο Ιγκνατίεφ.

Να σημειώσουμε πως η Κράσνονταρ θα έχει στο πλευρό της περίπου 350 οπαδούς της. Αρχικά είχαν ενημερώσει οι Ρώσοι πως θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα 100 οπαδοί τους, αλλά τελικά θα βρίσκονται περισσότεροι απόψε στις κερκίδες του «Γ. Καραϊσκάκης».