Βιλένα: «Μας έχει μιλήσει ο Μπεργκ για την ατμόσφαιρα»

Ο Τόνι Βιλένα μίλησε για το ενδιαφέρον που είχε δείξει γι’ αυτόν ο Ολυμπιακός και για όσα τους έχει πει ο Μάρκους Μπεργκ.

Βιλένα: «Μας έχει μιλήσει ο Μπεργκ για την ατμόσφαιρα»

Ένας ποδοσφαιριστής που στο παρελθόν είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε τους παίκτες της Κράσνονταρ στη συνέντευξη Τύπου. Ο λόγος για τον Τόνι Βιλένα, ο οποίος θεωρείται και μία από τις σημαντικότερες μονάδες της ρωσικής ομάδας και μάλιστα ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κάνει ειδική αναφορά σε αυτόν. Ο Βιλένα παραδέχτηκε πως είχε υπάρξει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε πως ο Μπεργκ τους έχει ενημερώσει για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν στο γήπεδο.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Τόνι Βιλένα…

Θέλεις να πεις κάτι για το ενδιαφέρον που είχε υπάρξει από τον Ολυμπιακό;

Αυτά είχαν γίνει στο παρελθόν, τώρα είμαι παίκτης της Κράσνονταρ και ελπίζω να κερδίσουμε αύριο.

Είναι το έκτο ματς σε 18 μέρες πώς νιώθετε με αυτό το βαρύ πρόγραμμα;

Είμαστε σε καλή κατάσταση, κάνουμε καλή αποκατάσταση, δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα.

Στην Κράσνονταρ παίζει ο Μπεργκ, σας έχει πει κάτι για την ατμόσφαιρα του γηπέδου και για τον Ολυμπιακό από την εμπειρία του;

Ελπίζω να σκοράρει αύριο. Μας έχει μιλήσει, μας έχει πει ότι ο κόσμος είναι πολύ καλός και η ατμόσφαιρα είναι πολύ ωραία. Μακάρι να βάλει γκολ και να νικήσουμε.

Δεν έχει η Κράσνονταρ μεγάλη εμπειρία, εσύ στην Ολλανδία έχεις παίξει σε δυνατές έδρες και με μεγάλους αντίπαλους σαν τον Ολυμπιακό. Υπάρχει πίεση και πώς την αντιμετωπίζετε;

Δεν υπάρχει πίεση, έχουμε καλή φόρμα, αυτό μετράει. Θα κάνουμε το καλύτερο για τη νίκη, θα παίξουμε ο ένας για τον άλλον και δεν θα επηρεαστούμε από το ότι δεν είμαστε τόσο έμπειροι.