Ολυμπιακός: Όλοι μέσα για την Κράσνονταρ

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Ολυμπιακού με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Ολυμπιακός: Όλοι μέσα για την Κράσνονταρ

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Κράσνονταρ για τα πλέι οφ του Champions League. Το πρωί της Κυριακής η ομάδα του Πειραιά προπονήθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» έπειτα από απαίτηση του Πέδρο Μαρτίνς.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και πριν από τα άλλα εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού για τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Το σημαντικό για τον Πορτογάλο προπονητή είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών πλην των γνωστών.

Ο 49χρονος κόουτς έχει ανεβάσει στο φουλ την ένταση των προπονήσεων και σε εκείνο που επιμένει είναι πως οι Ρώσοι είναι σαφώς πιο δυνατός και επικίνδυνος αντίπαλος από τη Βικτόρια και τη Μπασακσεχίρ. Τη Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα προπονηθούν το πρωί στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη.

Στο μεταξύ την Τρίτη στις 16:30 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τύπου του «Γ. Καραϊσκάκης» η συνέντευξη του Ολυμπιακού. Την ομάδα του Πειραιά θα εκπροσωπήσει ο προπονητής Πέδρο Μαρτίνς και ο Κώστας Τσιμίκας, ενώ στις 18:15 θα πραγματοποιηθεί στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού.

Η συνέντευξη Τύπου της Κράσνονταρ είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη στις 19:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στις 19:30 στο φαληρικό γήπεδο θα γίνει η προπόνηση των Ρώσων.