Απούσα η Κράσνονταρ, παρούσα η Πόρτο στο Καραϊσκάκη!

Ουδείς άνθρωπος της Κράσνονταρ ήρθε στον Πειραιά. Αντιθέτως το βράδυ της Τρίτης (13/8) στο ματς του Ολυμπιακού με την Μπασάκσεχιρ, είχε βρεθεί κανονικά μέλος του τεχνικού τιμ της Πόρτο. Ωστόσο, αποδείχθηκε ανούσιο το ταξίδι του στην Ελλάδα.

Απούσα η Κράσνονταρ, παρούσα η Πόρτο στο Καραϊσκάκη!

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ήδη στα χέρια του τα βίντεο από τις διπλές αναμετρήσεις της Κράσνονταρ με την Πόρτο. Ωστόσο, είχε φροντίσει το βράδυ της Τρίτης (13/8) στο «Ντραγκάο» να έχει έναν συνεργάτη του για να γίνει η πρώτη «κατασκοπία».

Εκείνο όμως που προκαλεί εντύπωση είναι η στάση που κράτησε η Κράσνονταρ. Στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπασάκσεχιρ στο Φάληρο, η Πόρτο είχε στείλει άνθρωπο για να «τσεκάρει» τους δύο υποψήφιους αντιπάλους της για τα play off του Champions League, σε περίπτωση που ξεπερνούσαν οι «δράκοι» το εμπόδιο της Κράσνονταρ.

Τελικά, αποδείχθηκε ότι «τσάμπα» έκανε το ταξίδι ο Πορτογάλος «σκάουτ» στην Ελλάδα, αφού η Πόρτο υπέστη το σοκ του αποκλεισμού από τους Ρώσους και κατά συνέπεια οι σημειώσεις πετάχτηκαν στον κάλαθο των αχρήστων.

Αντιθέτως, εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι η Κράσνονταρ αποφάσισε να μην στείλει «κατάσκοπο» στο Καραϊσκάκη. Ποια εξήγηση δίνουν τα ρωσικά ΜΜΕ; Ότι η Κράσνονταρ ίσως να μην πίστευε ότι θα ξεπερνούσε το εμπόδιο της Πόρτο και για αυτό το λόγο δεν μπήκε στη διαδικασία να έχει άνθρωπο στον Πειραιά για να δει από κοντά τον Ολυμπιακό.

Κατά συνέπεια, οι Ρώσοι είναι αναγκασμένοι να κάνουν την «κατασκοπία» τους μέσω βίντεο και θα παίξουν την Τετάρτη (21/8) στην Ελλάδα χωρίς να έχουν δει από κοντά τον Ολυμπιακό…