Ολυμπιακός: Άρχισε η... βιντεοθεραπεία για Κράσνονταρ!

Ο Πέδρο Μαρτίνς άρχισε αμέσως το «διάβασμα» της ρωσικής ομάδας και αρχίζει από τις δύο αναμετρήσεις με την Πόρτο.

Ολυμπιακός: Άρχισε η... βιντεοθεραπεία για Κράσνονταρ!

Καιρός για χάσιμο δεν υπάρχει. Η Μπασάκσεχιρ ανήκει στο παρελθόν, οι πανηγυρισμοί για την πρόκριση επί των Τούρκων σταμάτησαν και πλέον από σήμερα κιόλας ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στρέψει την προσοχή του στην Κράσνονταρ.

Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» σήμερα να είχαν ρεπό και να μην πήγαν για προπόνηση στον Ρέντη, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Πορτογάλος τεχνικός και οι συνεργάτες του έχουν καθίσει με σταυρωμένα χέρια.

Ήδη έχουν στα χέρια τους τα βίντεο από τα παιχνίδια της Κράσνονταρ με την Πόρτο. Τα παιχνίδια όπου οι Ρώσοι έδειξαν τη δυναμική τους, τα ατού τους, την πυγμή τους και την ποιότητά τους. Ακόμα και στο πρώτο ματς που η Πόρτο πέρασε νικηφόρα από την Ρωσία, δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς ότι η Κράσνονταρ αδικείται από το τελικό 0-1.

Στον Ρέντη λοιπόν έχει ξεκινήσει ήδη η «κατασκοπία» μέσω βίντεο. Την Πέμπτη (15/8) επιστρέφουν οι «ερυθρόλευκοι» στις προπονήσεις, αλλά λογικά θα ξεκινήσει η προβολή βίντεο στους ποδοσφαιριστές από την Παρασκευή.

Η Κράσνονταρ έχει μία επιθετική γραμμή φωτιά και λάβρα, βγαίνει πολύ εύκολα με δύο-τρεις μπαλιές στην αντεπίθεση, ενώ φυσικά έχει και τις αδυναμίες της τις οποίες θα τονίσει ο Μαρτίνς στους ποδοσφαιριστές του.

Όλα αυτά όμως από την Παρασκευή (16/8). Έως τότε ο Πορτογάλος τεχνικός και οι συνεργάτες του θα... βγάζουν τα μάτια τους μπροστά στις τηλεοράσεις και στα λάπτοπ για να γίνει στη συνέχεια το κατάλληλο μοντάζ και να παρουσιάσουν στους παίκτες την Κράσνονταρ στο... πιάτο!