Δεν παραμυθιάζονται με τις ελλείψεις της Μπασακσεχίρ

Θα έχουν αρκετές απουσίες οι Τούρκοι και κυρίως η απουσία του Καβετσί είναι και η πιο «χτυπητή». Όπως φυσικά και του στόπερ Σεϊντού. Δεν ασχολούνται όμως στον Ρέντη.

Δεν παραμυθιάζονται με τις ελλείψεις της Μπασακσεχίρ

Δεν χωράει αμφιβολία ότι οι Τούρκοι ήρθαν με απουσίες και με μεγαλύτερη αυτή του Καβετσί. Κυρίως αυτή είναι που χει «πονέσει» τον Οκάν Μπουρούκ αφού είναι το «άλφα και το ωμέγα» της Μπασακσεχίρ, ο παίκτης που έλυνε και έδενε στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Μπορεί άλλοι παίκτες να έχουν το βαρύ όνομα όπως οι Αρντά, Ρομπίνιο, Ντεμπά Μπα, αλλά ο Καβετσί είχε την χάρη. Ο Μαρτίνς παραδέχεται ότι όντως η συγκεκριμένη απουσία είναι τεράστια απώλεια για τους Τούρκους. Όπως και του στόπερ Σεϊντού.

Όμως, δεν παραμυθιάζονται στον Ρέντη. Ο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του γνωρίζουν πολύ καλά ότι η «Μπασακ» μπορεί να βγάλει έναν άσο από το μανίκι της και να αιφνιδιάσει τον Ολυμπιακό. Για αυτό το λόγο δεν εφησυχάζει ο Πορτογάλος.

Ισα-ίσα που το έχει πει και στους παίκτες του ότι δεν πρέπει να δίνουν καθόλου σημασία στις σοβαρές απουσίες της τουρκικής ομάδας, γιατί έχει μεγάλο βάθος στο ροστερ της.

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει πόσο πολύ σέβεται την αντίπαλό του και ειδικά ο Μαρτίνς που ξεκαθάρισε ότι λόγω της ποιότητας της Μπασάκσεχιρ, δεν θεωρεί την ομάδα του φαβορί παρά το διπλό στην Πόλη. Αντιθέτως οι Τούρκοι ήταν αυτοί που είχαν σηκώσει ψηλά τον αμανέ πριν από το πρώτο ματς.