Μόνο με… θαύμα αλλάζει ενδεκάδα ο Μαρτίνς!

Λαμβάνοντας υπόψη και τα όσα έκανε στην τελευταία προπόνηση ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού ενόψει Μπασάκσεχιρ, θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη αν κάνει έστω και μία αλλαγή συγκριτικά με το σχήμα της Πόλης.

Μόνο με… θαύμα αλλάζει ενδεκάδα ο Μαρτίνς!

Δεν θα πούμε ότι ο… κύβος ερρίφθη σε ό,τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα. Κι αυτό, γιατί ο Πέδρο Μαρτίνς κατάφερε να μην δείξει τους παίκτες που έχει στο μυαλό του για το αρχικό σχήμα ούτε στην τελευταία προπόνηση που έγινε στον Ρέντη παραμονή της ρεβάνς με την Μπασάκσεχιρ.

Από την άλλη, όμως, φαίνεται ότι ο Πορτογάλος τεχνικός έχει κατασταλάξει στους παίκτες που τράβηξαν το… κουπί από το ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων των Πειραιωτών.

Δηλαδή σκοπεύει να πάει με την ενδεκάδα που έριξε «τεσσάρα» στην Βικτόρια Πλζεν και που πήρε το διπλό στην Κωνσταντινούπολη. Οποιαδήποτε αλλαγή, έστω και μία, μοιάζει με έκπληξη.

Αυτή είναι η αίσθηση που επικρατούσε και την Δευτέρα, ένα 24ωρο πριν από το ραντεβού του Ολυμπιακού με την πρόκριση στα play off του Champions League, εκεί που αν όλα πάνε καλά και ξεπεράσει το εμπόδιο της «Μπασάκ» θα βρει πιθανότατα την Πόρτο.

Με λίγα λόγια λοιπόν, το βράδυ της Τρίτης (13/8, 21.30) περιμένουμε στο Καραϊσκάκη έναν Ολυμπιακό σε σχηματισμό 4-2-3-1 και τους Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σεμέδο, Τσιμίκα, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη, Βαλμπουενά, Ποντένσε, Μασούρα και Γκερέρο στην ενδεκάδα.


*Το πρωί της Τρίτης (13/8) ο Μαρτίνς θα βγάλει τους παίκτες του στο γήπεδο του Ρέντη για να δουλέψουν στις στατικές φάσεις. Εκεί ίσως "επιβεβαιώσει" ότι δεν σκοπεύει να προβεί σε καμία αλλαγή.