Ολυμπιακός: Μόνο ο Σουντανί έξω με Μπασακσεχίρ

Ο Πέδρο Μαρτίνς προτίμησε να αφήσει εκτός αποστολής τον Αλγερινό επιθετικό. Κανονικά στη διάθεσή του όλοι οι υπόλοιποι, μεταξύ των οποίων και ο Ποντένσε που πήγε πιο συντηρητικά τις προηγούμενες μέρες.

Ολυμπιακός: Μόνο ο Σουντανί έξω με Μπασακσεχίρ

Εκπλήξεις δεν είχε η ανακοίνωση της αποστολής του Ολυμπιακού για την αυριανή ρεβάνς με την Μπασάκσεχιρ στο Καραϊσκάκη (13/8, 21.30). Ακόμα και ο αποκλεισμός του Σουντανί, δεν μπορεί να θεωρηθεί έκπληξη παρότι ο Αλγερινός βρίσκεται σε μία κατάσταση κοντά στο 90% για να βοηθήσει.

Ο Πέδρο Μαρτίνς προτιμάει να επιλέξει τους παίκτες στους οποίους έχει στηριχθεί έως τώρα, που έχουν «δέσει» μεταξύ τους και ξέρουν καλύτερα ο ένας το παιχνίδι του άλλου.

Κατά τ’ άλλα, όλοι όσοι είναι δηλωμένοι στη λίστα (πλην του Σουντανί) είναι κανονικά στην αρχική αποστολή και τέσσερις θα «κοπούν» την τελευταία στιγμή. Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο Ντάνιελ Ποντένσε που δεν είχε κάτι σοβαρό, αλλά λόγω κόπωσης που έβγαλε μετά την Πόλη, έπρεπε να προφυλαχθεί στις προπονήσεις.

Αναλυτικά η 22άδα: Σα, Αλέν, Καραργύρης, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Αβραάμ, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Μπρούνο, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο και Ελ Αραμπί.