Ολυμπιακός: Τα… έχωσε ο Μαρτίνς στους παίκτες για τα λάθη της Πόλης!

«Κάναμε ανεπίτρεπτα λάθη. Όποιος νομίζει ότι περάσαμε κάνει μεγάλο λάθος. Μην ξαναδώ τέτοια εικόνα την Τρίτη», τους είπε ο Πορτογάλος στον Ρέντη.

Ολυμπιακός: Τα… έχωσε ο Μαρτίνς στους παίκτες για τα λάθη της Πόλης!

Ο Πέδρο Μαρτίνς από τη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς της Πόλης είχε δείξει τις… διαθέσεις του. Περισσότερο μιλούσε για τα λάθη της ομάδας του παρά για το διπλό που πήρε ο Ολυμπιακός επί της Μπασάκσεχιρ. Ένα διπλό που σύμφωνα με τον Μαρτίνς και με τα όσα είπε στους παίκτες του, δεν εξασφαλίζει σε καμία περίπτωση την πρόκριση.

Χθες λοιπόν στον Ρέντη έγινε ένας… χαμός! Οι συνεργάτες του Μαρτίνς είχαν μοντάρει όλα τα λάθη των «ερυθρολεύκων» στην Κωνσταντινούπολη και ο Πορτογάλος τεχνικός τα παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές του, κάνοντάς τους έντονες παρατηρήσεις.

«Εντάξει, κερδίσαμε, είναι σημαντικό, αλλά έχουμε κάνει και ανεπίτρεπτα λάθη. Είχαμε κάνει ολόκληρη συζήτηση πριν από το ματς για το τι θα έπρεπε να αποφύγουμε. Μην ξαναδώ αυτή την εικόνα την Τρίτη, γιατί θα έχουμε πρόβλημα. Η πρόκριση δεν τέλειωσε. Κάναμε εύκολα λάθη που δεν μας κόστισαν. Όποιος πιστεύει ότι περάσαμε, τότε κάνει μεγάλο λάθος. Πρέπει να είστε 100% έτοιμοι στη ρεβάνς και να ξεχάσετε το σκορ του πρώτου αγώνα», τους είπε μεταξύ άλλων.

Ο Μαρτίνς έκανε αναφορές σε αρκετούς ποδοσφαιριστές, μίλησε ξεχωριστά για τα επιπόλαια λάθη που έκαναν συγκεκριμένοι παίκτες τόσο στο δημιουργικό, όσο και στο ανασταλτικό κομμάτι, και ουσιαστικά φρόντισε να καταλάβουν άπαντες ότι το 0-1 δεν λέει τίποτα και πώς η Μπασάκσεχιρ εκτός έδρας εμφανίζεται πολύ πιο επικίνδυνη απ’ ό,τι στο «Fatih Terim Stadium».

Σίγουρα το Σαββατοκύριακο αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, μιας και ο Μαρτίνς σκοπεύει να καταναλώσει αρκετό χρόνο στα βίντεο, έτσι ώστε ο Ολυμπιακός να είναι 100% προετοιμασμένος για αυτό που θα συναντήσει την Τρίτη στο ματς με τους Τούρκους.

Κανένας εφησυχασμός και όλοι στην «τσίτα» από χθες!