Mε Επουρεάνου η πρώτη, μετά τον Ολυμπιακό, προπόνηση της Μπασακσεχίρ

Ο Μολδαβός αμυντικός της Mπασακσεχίρ, αντιπάλου του Ολυμπιακού στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, ενσωματώθηκε στο προπονητικό πρόγραμμα των συμπαικτών του 

Mε Επουρεάνου η πρώτη, μετά τον Ολυμπιακό, προπόνηση της Μπασακσεχίρ

Στις προπονήσεις επέστρεψε η Μπασακσεχίρ, την επομένη του πρώτου αγώνα με τον Ολυμπιακό, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

H Toυρκική ομάδα, πάρα την (ανομολόγητη, αλλά έκδηλη...) απογοήτευση για την ήττα, από τους «ερυθρόλευκους», με 1-0, στο «Φατίχ Τερίμ» - αποτέλεσμα που δυσκολεύει στον υπερθετικό βαθμό την προοπτική της παρθενικής της παρουσίας στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης επέστρεψε στη δουλειά, αφού χρόνος δεν υπάρχει για χάσιμο.

Άλλωστε η ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι την προσεχή Τρίτη (13/08) κι οι παίκτες του Οκάν Μπουρούκ τέθηκαν υπό τις οδηγίες του για να ξεκινήσουν την προετοιμασία με στόχο την ανατροπή της δυσμενούς, για εκείνους, κατάστασης στο Φαληρικό στάδιο.

Στα ευχάριστα για τον Τούρκο τεχνικό το γεγονός ότι ο Αλεξάντρου Επουρεάνου τέθηκε στη διάθεση του. Ο Μολδαβός υψηλόσωμος (1.89 μ.) σέντερ μπακ, που δεν αγωνίστηκε κόντρα στους Πειραιώτες, μέχρι τούδε έκανε ατομικό λόγω τραυματισμού, αλλά η αποθεραπεία του ολοκληρώθηκε και μπήκε στο πρόγραμμα των υπόλοιπων συμπαικτών του.

Εκείνο που απομένει τώρα να διαπιστωθεί είναι το μέγεθος του τραυματισμού του Mαχμούτ Τεκντεμίρ (σ.σ. αποχώρησε στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης), αφού απ' αυτό θα εξαρτηθούν, σε μεγάλο βαθμό, τα πλάνα του Μπουρούκ ενόψει του επαναληπτικού.